Laurette, primele cuvinte după accidentul de maşină: "Am avut parte de ghinion"

laurette1.jpg

laurette accident masina
Laurette se simte bine şi a scăpat, în urma accidentului, doar cu o sperietură groaznică
Foto: arhivă personală

Miercuri, Laurette a avut parte de momente cumplite. Mulatra a făcut accident de maşină în timp ce se întorcea spre casă, de la sală, şi a ajuns la Spitalul Floreasca. Fotomodelul a tras o sperietură groaznică, deoarece nu-şi mai simţea gâtul şi se temea să nu aibă ceva la coloană.

Miercuri (23 aprilie), Laurette a ajuns la spital, după ce, în trafic, o maşină a lovit-o în plin. Autoturismul vedetei a fost serios avariat, dar, din fericire, ea a scăpat doar cu sperietură groaznică.

Din fericire, temerile ei au fost spulberate de medici care, în urma unui control amănunţit, au informat-o pe Laurette că nu are nimic grav.

Pentru a-şi linişti fanii, ea a anunţat, pe pagina de Facebook, că se simte bine.

"Din păcate, astăzi în jurul orei 14.51 am avut parte de ghinion!! Am trăit o sperietură groaznică, am avut parte de un accident rutier, în urma căruia am ajuns la spitalul de urgenţă Floreasca!! Vreau să mulţumesc medicilor care mi-au acordat primul ajutor. Mulţumesc Lui Dumnezeu ca a avut grijă de mine şi, din fericire, nu am suferit răni grav, doar o durere la coloană şi zona cervicală!!!", a scris ea, pe reţeaua de socializare.

loading...
Loading...