Laurette, plină de bube şi vânătă la ochi: "E foarte ruşinos!"

laurette.jpg

laurette ochi vineti urticarie intoxicatie
Laurette a păţit-o în avion
Foto: arhivă personală

Probleme grave pentru Laurette după un zbor cu avionul! Nu călătoria i-a făcut necazuri manechinului, ci gustarea expirată, în urma căreia s-a ales cu o erupţie pe tot corpul. Ea a povestit pe contul de socializare experienţa nefericită prin care a trecut şi cum s-a trezit cu faţa tumefiată după ce a mâncat un sandviş.

Se întâmplă şi la case mai mari! Laurette i-a făcut de râs pe reprezentanţii Tarom, care i-au servit în timpul zborului un sandviş expirat. Pentru că nu a fost atentă la data înscrisă pe ambalaj, acum bruneta trage din greu să-şi revină, căci s-a umplut de bube. Manechinul s-a speriat foarte tare, pentru că pe lângă erupţia pe piele, s-a trezit şi vânătă la ochi, de parcă ar fi încasat o mare bătaie. Ea a povestit tot ce i s-a întâmplat pe pagina ei de Facebook.  

laurette ochi vineti urticarie intoxicatieZoom
Laurette s-a umplut de bube şi s-a învineţit la ochi după ce a mâncat un sendviş expirat
Foto: arhivă personală

"Oare cum o fi să mănânci gustarea din avion, gen un sandviş, că na .....ai plătit un bilet şi gustarea este inclusă în preţul biletului sau, mă rog, din plictiseală ca să mai treacă timpul, până la destinaţie. Bun, mimic de zis, însă după ce îl mănânci, auzi în spatele tău o domnişoară brunetă care ţipă ...că sandvişul este expirat de două zile, lumea mânca că na.......mă uit şi eu pe ambalaj şi DA era expirat. Ajung acasă şi ce să vezi, mă mănâncă rău pielea, ochii umflaţi, mă dezbrac şi constat că sunt plină de blânde. Asta este, ce să fac, mă scarpin... Felicitări, compania aeriană Tarom! Să te trezeşti cu ochii umflaţi şi vineţi! E foarte ruşinos pentru ei! E vorba despre compania noastră mare", a declarat Laurette. Întrebată dacă are de gând să facă reclamaţie, manechinul a explicat că a vrut doar să tragă un semnal de alarmă, pentru pasagerii acestei companii, care ar trebui să deschidă bine ochii, ca să nu păţească la fel ca ea.

loading...
Loading...

Citește și

  • Zile negre pentru Laurette Atindehou. Ciprian Nistor, soţul închis la Penitenciarul Gherla, cere chiar el divorţul de celebra mulatră şi îi aduce acesteia acuzaţii extrem de grave. Principalul motiv pentru care afaceristul timişorean va ajunge la tribunal este infidelitatea nevestei.

  • Toată lumea credea că are o căsnicie perfectă cu soţul aflat la puşcărie şi că rarele lor întâlniri sunt pasionale, dar iată că adevărul este cu totul altul. Prietenii lui Laurette ne-au povestit că mulatra ar fi fost urmărită pas cu pas de oamenii plătiţi de Ciprian Nistor, iar ameninţările şi înjurăturile erau la ordinea zilei.

  • Laurette divorteaza, Ciprian Nistor, Gherla, Jilava, casnicie, puscarie, inchisoare

    Viaţa amoroasă a lui Laurette (33 de ani) bate orice telenovelă! În februarie s-a măritat, în puşcărie, iar acum se pregăteşte să bage actele de divorţ, după 10 luni de mariaj consumat printre gratii. Neînţelegerile şi caracterul coleric al soţului, închis la penitenciarul Gherla, au determinat-o pe mulatră să ia această decizie.

  • Din primăvara acestui an se tot frământa să-și ia casă, după ce a locuit în chirie mai bine de zece ani. Iată că acum i s-a îndeplinit visul, iar Laurtette Atindehou are o vilă pe numele ei, în care locuiește cu fetița sa.