Laurette nu se lasă: “Nu vreau să merg mai departe cu această căsnicie”

12_fr_15-col-laurette-si-sotul.jpg

Laurette s-a căsătorit cu Ciprian în februarie 2017

Astăzi, 16 mai, Laurette Atindehou (34 de ani) a ajuns la Judecătoria Sectorului 1, unde se tranşează divorţul ei de Ciprian Nistor. A ajuns la proces cu o întârziere de 30 de minute, însă apariția ei a fost de senzație. Mulatra a venit pe tocuri și într-un costum mulat pe trup. Şi, cel mai important, Laurette nu se lasă: vrea divorţul cât mai urgent!

Azi, 16 mai, Laurette Atindehou a intrat pe ușa judecătoriei în jurul orei 9.00, cu 30 de minute mai târziu decât ora stabilită. Traficul a împiedicat-o să ajungă la proces la timp, însă a făcut pași repezi spre sala de judecată, acolo unde se afla avocata care o reprezintă în dosarul de divorț. Îmbrăcată în sacou și pantaloni bleu, mulaţi pe picioarele ei de fotomodel, și cocoțată pe tocuri înalte, Laurette a făcut parada modei în incinta judecătoriei. A fost calmă și extrem de relaxată, având în vedere că era vorba despre un proces de divorț. Ciprian Nistor, aflat în penitenciarul Gherla, a fost susținut de avocații săi.

Laurette judecatorie sector 1 divortZoom
Azi, 16 mai, Laurette s-a prezentat la Judecătoria Sectorului 1, unde a avut loc încă un termen în procesul de divorţ
foto: Click!

Deși a cerut magistraților un termen de împăcare, se pare că acțiunea a fost zadarnică, întrucât nici vorbele bune și nici cadourile acestuia nu au înduplecat-o pe Laurette să renunțe la divorț. Magistrații le-au dat celor doi termen pe 13 iunie și le-au cerut să se prezinte cu martori și dovezi la dosar. ”Nu vreau să merg mai departe cu această căsnicie. Dacă a intentat divorț, atunci să dăm divorț! Eu voi veni cu dovezi și martori luna viitoare”, a delarat Laurette, pentru Click!. Mulatra şi Ciprian Nistor s-au căsătorit în februarie 2017, în penitenciarul Jilava, unde afaceristul se afla în acel moment.

loading...
Loading...

Citește și

  • Zile negre pentru Laurette Atindehou. Ciprian Nistor, soţul închis la Penitenciarul Gherla, cere chiar el divorţul de celebra mulatră şi îi aduce acesteia acuzaţii extrem de grave. Principalul motiv pentru care afaceristul timişorean va ajunge la tribunal este infidelitatea nevestei.

  • Iubirea a adus-o la tribunal! În 2014, Laurette Atindehou (34 de ani) a călcat pentru prima dată treptele Judecătoriei şi iată că de-atunci o ţine tot în procese. Înainte de Paşte, mulatra se războieşte atât cu fostul iubit Ştefan Mihai, tatăl fetiţei ei, cât şi cu soţul Ciprian Nistor, de care vrea să se despartă.