Laurette l-a învins pe tatăl fetiței în instanță

l118-19-vedetete-2-col-laur.jpg

Laurette e fericită că a obținut custodia Serenei
Citeste tot despre: 

Laurette Atindehou (33 de ani) își freacă mâinile de bucurie, căci a reușit să câștige un nou război cu fostul iubit, Mihai Ștefan.

Dacă, acum două săptămâni, ea a recuperat de la el mașina furată, iată că, zilele trecute, fotomodelul a câștigat și procesul pentru custodia fiicei lor, Serena, în vârstă de șase ani.
Aceasta a demonstrat în instanță că Mihai nu este un părinte de încredere, cu atât mai mult cu cât el plătea foarte rar pensia alimentară, iar întâlnirile cu micuța erau aproape inexistente.

Zoom
Mihai nu a obţinut program de vizită

Prin urmare, pârâtul nu a primit din partea magistraților un program de vizită, așa cum Mihai a cerut, încă de anul trecut. Decizia nu e definitivă.
El este obligat să-i plătească lui Laurette suma de 2.270 lei, cheltuieli de judecată.
loading...

Citește și

  • La finalul lunii ianuarie, Laurette Atindehou anunţa: ”În curând voi deveni doamna Nistor”, şi chiar s-a ţinut de cuvânt. Marţi, 21 februarie, mulatra a semnat certificatul de căsătorie în Penitenciarul Jilava, acolo unde îşi ispăşeşte pedeapsa proaspătul soţ, Ciprian Nistor, pentru o evaziune de 3 milioane de euro.

  • La o săptămână de când s-a măritat în penitenciarul Jilava, iată că ies la iveală detalii interesante despre proaspătul soţ al lui Laurette Atindehou. Ciprian Nistor a fost părăsit, la greu, de Mihaela Năstase, femeia cu care avea o relaţie de trei ani.

  • laurette nunta

    Laurette a devenit doamna Nistor marţi (21 februarie), deşi toată vara s-a plimbat cu maşinile magnatului Ion Ţiriac şi a fost surprinsă de fotoreprorterii Click! la plajă, tolănită pe şezlong lângă afacerist. Femeie proaspăt măritată, manechinul a lămurit în ce relaţii a rămas cu miliardarul lângă care s-a afişat pe litoral într-o zonă în care amândoi ştiau că ar putea fi fotografiaţi.

  • laurette, sot, inchisoare, copil, proces

    Ea în libertate, el după gratii! Căsnicia cu soţul aflat în puşcărie părea floare la ureche, însă Laurette abia acum a aflat cum este viaţa de femeie măritată cu un bărbat condamnat. Mulatra şi afaceristul Ciprian Nistor se văd rar, se iubesc la lună şi oftează de dor la telefon.