Laurette își dorește o dragostea ca în filme: «Bărbatul de lângă mine trebuie să aibă stil»

laurette.jpg

Laurette își dorește să găsească un bărbat care să aibă stil

Laurette își dorește să găsească un bărbat care să-i fie pe plac. Mulatra nu visează la un om perfect, însă vrea ca bărbatul de lângă ea să aibă stil. Laurette este optimistă si a mărturisit că este sigură că va putea să ofere iubire unui bărbat care merită cu adevărat.

Laurette a povestit despre bărbatul de vis pe care-l așteaptă și a descris exact cum trebuie să arate el. Laurette a mărturisit că singurul lucru care îi lipsește este iubirea, însă nu vrea să se mai implice în relații toxice.

„Asta îmi lipsește, dragostea, cum să fac să dau de ea. Sunt frumoasă, sănătoasă, dar n-am dragostea. Am călătorit atât, m-am plimbat în aeroporturi. Vreau să fie așa cum e în filme, de îi cunoști prin aeroport. Vreau dragoste adevarată. Bărbatul de lângă mine trebuie să aibă stil și să fie atracție fizică și să simt fluturași în stomac. Nu vreau să fie celebru, toți cei care au fost cu mine sunt celebri acum„, a declarat Laurette, la Antena Stars.

Loading...

Citește și

  • Au debutat în show-biz în urmă cu peste zece ani, când s-au remarcat ca fotomodele şi asistente tv. Sânziana Buruiană, Andreea Tonciu şi Laurette Atindehou îşi câştigă acum banii din diferite colaborări şi afaceri. Busturile lor au rămas la fel de impozante, însă, de când sunt mămici şi soţii, ele au devenit mai zgârcite cu pozele sexy.

  • Au debutat ca asistente ale unor prezentatori celebri, la emisiuni de divertisment, dar, după ce au dat de gustul celebrităţii, au demisionat, tânjind la mai mult. Acum, cele şase dive câştigă bani frumoşi din publicitate, din participări la concursuri tv, din radio, dar şi din evenimente, unde dansează sau sunt amfitrioane. Ele au reuşit performanţa de a-şi păstra silueta de odinioară.