Laurette a încercat să refacă iubirea, dar n-a mai mers: "E greu să fii mamă singură!"

laurette-fetita.jpg

Manechinul are o fetiţă, Serena Luce Maria (2 ani şi 7 luni)
Foto: Arhiva personală
Citeste tot despre: 

Se îngroaşă rândul vedetelor care se luptă cu singurătatea. Relaţia lui Laurette cu Mihai, tatăl fetiţei ei, Serena Luce Maria, a trecut prin multe episoade furtunoase.

Acum pare că a venit sfârşitul. Spunem asta, deoarece frumoasa mulatră a recunoscut, în exclusivitate pentru Click!, că şi-a asumat rolul de mamă singură şi că trage din greu pentru fetiţa ei. Fosta asistentă a Adrianei Bahmuţeanu recunoaşte că trece printr-o perioadă dficilă, dar nu se dă bătută.

„E greu să fii mamă singură, dar încerc să-i ofer totul fetiţei mele. Am fost în America cu treabă, nu mă stabilesc acolo, acum mă pregătesc să plec în Italia. Eu şi Mihai (fostul ei iubit, n.r.) nu mai formăm un cuplu. Pe viitor nu ştiu ce va fi. Am proiectele mele. Vreau să-mi construiesc o carieră în muzică. Moda nu mă mai interesează”, a spus Laurette, pentru Click!

Loading...
 
 

Citește și

  • Ce face un machiaj reuşit? Poate să transforme nişte manechine obişnuite, în personaje de film. Laurette şi Voicu Pânzar au adus, pentru o seară, lumea mirifică din celebrul film "Avatar", pe podium.