Laurette a fugit de la procesul de divorț pe tocuri cui. Care e motivul

laurette-judecatorie-sector1-divort-proces-mai-2017_1.jpg

Laurette divort Judecatorie sector 1 mai 2017
Laurette fuge în parcare, după ce a ieșit de la Judecătoria Sectorului 1
foto: BLITZ

Miercuri, 16 mai, celebrul fotomodel s-a înființat la Judecătoria Sectorului 1, din București, acolo unde a avut loc încă un termen în procesul de divorț cu Ciprian Nistor. La plecare, Laurette Atindehou a fugit de parcă ar fi la cros, însă într-un echipament atipic: sacou, pantaloni-pană și tocuri cui.

Divorțul dintre Laurette și Ciprian Nistor merge înainte, căci mulatra nu s-a lăsat înduplecată de cadourile și de vorbele dulci ale soțului, care ar fi dorit să se împace. Magistrații de la Judecătoria Sectorului 1 au fixat un nou termen, pentru 13 iunie, dată la care cei doi soți trebuie să se prezinte cu martori și cu dovezi la dosar.

laurette-judecatorie-sector1-divort-proces-mai-2017_2.jpg

Laurette judecatorie sector 1 divort
Laurette a primit un nou termen de divorț pentru data de 13 mai
foto: BLITZ

”Nu vreau să merg mai departe cu această căsnicie. Dacă a intentat divorț, atunci să dăm divorț! Eu voi veni cu dovezi și martori luna viitoare”, a declarat Laurette, pentru Click!, la puțin timp după ce a plecat de la Judecătorie. Și, tot la plecare, vedeta ne-a oferit o scenă haioasă, surprinsă de fotoreporterii Click!. Pentru că șoferul nu a avut loc unde să parcheze, Laurette a fost nevoită să alerge după mașină, încălțată pe tocuri-cui de 12 cm și îmbrăcată office, cu pantaloni și sacou.

laurette-judecatorie-sector1-divort-proces-mai-2017_3.jpg

Laurette divort Judecatorie sector 1
Laurette fuge în parcare, după ce a ieșit de la Judecătoria Sectorului 1
foto: BLITZ

Mulatra şi Ciprian Nistor s-au căsătorit în februarie 2017, în penitenciarul Jilava, unde afaceristul se afla în acel moment. Acum, Ciprian este închis la penitenciarul Gherla.

laurette-ciprian-nistor-casatorie-jilava-februarie-2017.jpg

Laurette, divort, Ciprian Nistor, Judecatorie sector 1
Laurette și Ciprian Nistor s-au căsătorit în februarie 2017, în penitenciarul Jilava
foto: arhivă personală

  

Loading...

Citește și

  • Astăzi, 16 mai, Laurette Atindehou (34 de ani) a ajuns la Judecătoria Sectorului 1, unde se tranşează divorţul ei de Ciprian Nistor. A ajuns la proces cu o întârziere de 30 de minute, însă apariția ei a fost de senzație. Mulatra a venit pe tocuri și într-un costum mulat pe trup. Şi, cel mai important, Laurette nu se lasă: vrea divorţul cât mai urgent!

  • Zile negre pentru Laurette Atindehou. Ciprian Nistor, soţul închis la Penitenciarul Gherla, cere chiar el divorţul de celebra mulatră şi îi aduce acesteia acuzaţii extrem de grave. Principalul motiv pentru care afaceristul timişorean va ajunge la tribunal este infidelitatea nevestei.