Laurette este amantă sexy, într-un serial de la TVR 2

18-19-vedete-2-col-laurette.jpg

Face ravagii în serialul ”Primăverii”

Marea ei pasiune este moda, însă iată că Laurette Atindehou (35 de ani) avea și alte talente ascunse, fiind scoase recent la iveală de regizorul Laurențiu Maronese.

Celebra mulatră joacă în serialul „Primăverii”, care se difuzează de luni până vineri, de la orele 21.00, la TVR 2. Ciocolatiul fotomodel filmează alături de nume mari, Maia Morgenstern, Diana Cavallioti și Alex Conovaru. Ea interpretează rolul unei amante și se descurcă admirabil, deși nu are cursuri de actorie.

”Sunt foarte bucuroasă că pot să am un rol în acest serial, că am putut să cunosc actori celebri. Eu am încercat să mă descurc, chiar și un rol de amantă e greu de interpretat, deși pe mulți îi amuză. Sunt tare încântată și îi mulțumesc mult domnului regizor că m-a ales”, ne-a spus Laurette.  

Loading...

Citește și

  • Laurette s-a fotografiat cu un actor din serialul celebru «Prison Break» și a dezvăluit care este legătura sau dacă există o relație între cei doi. Imaginea a ridicat multe semne de întrebare pe internet, unde a strâns multe aprecieri, dar a ridicat la fel de multe întrebări.

  • Dubai, Grecia, Barcelona, Budapesta, Cinque Terre, Cannes, Saint Tropez, Paris, Cipru şi America. Acestea sunt destinaţiile pe care le-a „bifat” Laurette, începând cu luna martie a acestui an. Iubeşte vacanţele şi a avut mare nevoie de ele, cu atât mai mult cu cât anul acesta a fost pentru ea unul greu, presărat cu procese şi necazuri.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1