Laurette e din nou femeie liberă de azi! S-a pronunţat divorţul!

laurette3232.jpg

Laurette se bucură din nou de libertate.
Laurette se bucură din nou de libertate.

Laurette se bucură din nou de libertate, căci azi, 12 septembrie, celebra mulatra s-a separat definitiv de soţul ei. Prin urmare,e din nou o femeie singură şi disponibilă. Laurette a divorţat cu acte în regulă de Ciprian Nistor şi acum poate să îşi continue viaţa aşa cum îşi doreşte.

Povestea de dragoste trăită de Laurette Atindehou (34 de ani) şi afaceristul timişorean Ciprian Nistor (39 de ani) s-a terminat. În dimineaţa zilei de 12 septembrie, mulatra a scris pe profilul ei de facebook un mesaj înduioşător în care anunţa schimbarea din viaţa ei.  “Astazi s-a pronunțat divorţul, recunosc că nu a fost ușor, cu ceva emoții, chiar mai multe decât atunci cand m-am căsătorit, îmi amintesc cu drag ziua în care am zis “Da”, o căsătorie mult discutată şi controversată, însă în care eu am crezut, sperând că soțul meu va veni acasă şi ne vom bucura de toate lucrurile frumoase şi de copii. Vreau să-i mulţumesc pentru tot ce a făcut pentru mine, în tot acest timp, sfaturi, grija cu care mă suna în fiecare zi, lucrurile frumoase pe care le-am învățat de la el şi răbdarea pe care a avut-o cu mine atunci când treceam printr-o perioadă urâtă din viaţă, îi doresc tot binele din lume şi Dumnezeu să-i dea putere să treaca peste toate greutățile vieții şi să ne vedem curând acasă. Îţi multumesc pentru tot!”, a scris bruneta pe pagina ei de Facebook.

 

Când s-a măritat mulatra?

 

La finalul lunii ianuarie 2017, Laurette Atindehou anunţa că va deveni doamna Nistor. Marţi, 21 februarie, în acelaşi an, mulatra a semnat certificatul de căsătorie în Penitenciarul Jilava, acolo unde îşi ispăşea pedeapsa noul ei soţ de atunci, Ciprian Nistor, pentru o evaziune de 3 milioane de euro. Din păcate, căsnicia lor nu a durat decât un an şi jumătate, iar acum fiecare a luat-o pe căi separate, însă au rămas în relaţii bune. Înainte de această relaţie, Laurette s-a iubit timp de şase ani cu Mihai Ştefan, cu care are o fetiţă, acum în vârstă de şase ani, Serena Luce Maria. Cei doi s-au despărţit cu scandal şi trei ani au stat prin tribunale.

2-3-neatza-1-4col.jpg

Mulatra a semnat certificatul de căsătorie în Penitenciarul Jilava.
Mulatra a semnat certificatul de căsătorie în Penitenciarul Jilava.

 

 

loading...
Loading...