Laurette, cu sânii la vedere pe podium. A schimbat 7 ţinute într-o seară

liza.jpg

Laurette, Liza Panait, designer, colectie haine, divort, prezentare, rochie transparenta
În afară de Laurette, în prezentarea Lizei au mai fost două mulatre superbe
foto: Sever Gheorghe

Laurette Atindehou face ce face și atrage atenția celor din jur! De această dată, sexy-mulatra a reușit să încingă imaginația bărbaților cu o ținută semnată Liza Panait. Luni seară, prezentarea colecţiei “Kumbaya”, ea a defilat într-o rochiță transparentă.

Fără inhibiții și cu atitudine! Așa a fost luni Laurette Atindehou (33 de ani) pe podium, la Palatul Bragadiru, în prezentarea designerului Liza Panait. Mulatra a fost muza creatoarei de modă, căci a purtat nu una, ci şapte ţinute pe podium. Dintre acestea, cea care a atras atenţia în mod special a fost rochiţa neagră, cu găurele, pe care Laurette a purtat-o fără sutien, lăsându-şi la vedere sânii siliconaţi. Iată că la câteva zile de la vestea că divorţează de Ciprian Nistor, afaceristul aflat în penitenciarul Gherla, Laurette răsuceşte cuţitul în rană şi face un gest mai mult decât îndrăzneţ: îşi arată în prezentare formele voluptuoase şi trupul de felină. Întrebată luni despre divorţ, mulatra a sărit peste acest subiect, nedorind să facă nici un comentariu.

23600726_1904879536194040_2132399851_o.jpg

Laurette, Liza Panait, designer, colectie haine, divort, prezentare, rochie transparenta
Laurette a schimbat mai multe ţinute pe podium
foto: Sever Gheorghe

laurette_1.jpg

Laurette, Liza Panait, designer, colectie haine, divort, prezentare, rochie transparenta
Laurette, cu sânii la vedere
foto: Sever Gheorghe
Loading...

Citește și

  • Laurette divorteaza, Ciprian Nistor, Gherla, Jilava, casnicie, puscarie, inchisoare

    Viaţa amoroasă a lui Laurette (33 de ani) bate orice telenovelă! În februarie s-a măritat, în puşcărie, iar acum se pregăteşte să bage actele de divorţ, după 10 luni de mariaj consumat printre gratii. Neînţelegerile şi caracterul coleric al soţului, închis la penitenciarul Gherla, au determinat-o pe mulatră să ia această decizie.

  • Abstinenţă sexuală totală pentru cuplul Laurette Atindehou şi Ciprian Nistor. După ce afaceristul a provocat un scandal monstruos în Penitenciarul Jilava, conducerea a hotărât să-l pedepsească transferându-l la Gherla, în regim închis. În plus, i-au ”tăiat” şi vizitele intime cu nevasta.