Laurette, cadou sexy pentru Ion Țiriac! A arătat tot într-o ședință foto provocatoare

14-vedete-foto-3-2-col-2.jpg

"M-am folosit de o rachetă de tenis. Poate găsesc pe cineva să joc la dublu, că singură e mai greu"
Foto: Ştefan Ovidiu

A condus două maşini de la reprezentanţa lui Ion Ţiriac, aşa că a simţit nevoia să-i răspundă cu aceeaşi generozitate. Laurette a pozat pe calea ferată, folosindu-se de accesoriul preferat al fostului mare sportiv: racheta de tenis!

Sexy şi rea! Cam aşa ar putea fi descrisă, în două cuvinte, Laurette Atindehou (33 de ani), în acest pictorial special. Ţinând cont că în prim plan apare racheta de tenis, nu putem să nu ne gândim că imaginile îi sunt adresate lui Ion Ţiriac, magnatul care vara aceasta a fost surprins la plajă, în compania mulatrei. Mai mult, la ananghie, Laurette a condus două maşini de la firma afaceristului, Ţiriac Auto, un Ford Focus de 30.000 de euro şi un Jaguar XE, de 50.000 de euro. 

14-vedete-foto-1-2-col.jpg

Mulatra a făcut o şedinţă foto sexy, cu tematica preferată a miliardarului: tenisul
Foto: Ştefan Ovidiu

 

Laurette, fată cu bun-simţ, nu a rămas datoare şi i-a spus ”mulţumesc” în stilu-i caracteristic. Mai precis, zilele trecute, mulatra a făcut o şedinţă foto în care a pozat provocator. La Gara Băneasa, la Fântâna Mioriţa, ”îmbrăcată” doar în cizme şi într-un body subţirel, Laurette Atindehou a folosit diverse poziţii sexy, pentru a da bine la cadru.

14-vedete-foto-3-2-col.jpg

Mulatra şi-a plimbat tocurile prin Gara Băneasa
Foto: Ştefan Ovidiu

 

Ba aplecată, ba cu picioarele desfăcute, cu fundul la vedere sau cu silicoanele etalate, vedeta apare în toate fotografiile cu o rachetă de tenis. E lesne de înţeles cui îi este adresat acest pictorial, deşi Laurette ne-a spus că face reclamă la bijuteriile sale, aduse din Italia.

laurette_sexy.jpg

laurette
Vedeta a fost dezinvoltă și provocatoare la ședința foto
foto: Ștefan Ovidiu
Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1