Laurențiu Reghecampf, contract de 75.000 de euro cu o firmă de costume

laurentiu-reghecampf.jpg

Laurențiu Reghecampf îmbrăcat în costum de lux
În ședința foto realizată în Dubai, Laurențiu Reghecampf a purtat costume de lux realizate la comandă
Foto: Instagram

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au bani de-i întorc cu lopata. Nu doar Anamaria Prodan aduce bani în casă din contracte de imagine, ci și soțul ei, Laurențiu Reghecampf. Recent, Reghe a bătut palma cu un brand celebru de costume bărbătești și a primit 75.000 de euro ca să se îmbrace elegant.

Laurențiu Reghecampf câștigă milioane de euro din fotbal, însă a fost ofertat ca model de o firmă celebră din Italia, care realizează la comandă costume  de lux pentru bărbați. Soțul Anamariei Prodan a acceptat propunerea, mai ales că în joc era o sumă frumoasă de bani: 75.000 de euro.

laurentiu-reghecampf-3.jpg

Laurențiu Reghecampf îmbrăcat în costum de lux
Laurențiu Reghecampf este imaginea unui celebru brand italienesc de haine pentru bărbați
Foto: Instagram

La 44 de ani, Laurențiu Reghecampf arată ca un model

Pentru acest contract de imagine, Laurențiu Reghecampf va fi brand ambassador al brandului pentru o perioadă de timp, va purta hainele acestuia și a realizat o ședință foto în care a purtat piese elegante pe măsura lui. La 44 de ani, Laurențiu Reghecampf arată ca un adevărat manechin. Ședința foto s-a desfășurat în Dubai, tocmai pentru a ilustra mai bine conceptul de lux pe care îl promovează celebrul brand italienesc. În clip, Laurențiu Reghecampf schimbă mai multe sacouri care au imprimate inițialele lui, pantaloni eleganți sau casual, dar și pantofi supereleganți.

laurentiu-reghecampf-2.jpg

Laurențiu Reghecampf îmbrăcat în costum de lux
La 44 de ani, Laurențiu Reghecampf are siluetă de fotomodel
Foto: Instagram

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan fac bani frumoși din contracte de imagine

Iată că nu doar Anamaria Prodan câștigă bani din contracte de imagine, ci și soțul ei, Laurențiu Reghecampf, pe care îl alintă „soarele meu”. „Ana este o femeie cu pumnul de fier. Nu aduce bani doar din impresariat, ci are contracte extrem de valoroase cu anumite branduri care îi rotunjesc considerabil veniturile. Iată că și Reghe a primit o ofertă de imagine și a rezonat bine cu propunerea. El este un bărbat elegant, mereu îmbrăcat scump, așa că asocierea cu celebraul brand este „made to mesure”, cum s-ar zice”, au spus pentru Click! surse apropiate Anamariei Prodan și lui Laurențiu Reghecampf.

Laurențiu Reghecampf | Brand Ambassador | Consiglieri

 

Anamaria Prodan, despre căsnicia la distanță: «Eu și Laur avem noroc că suntem amândoi romantici»

Anamaria Prodan și Reghecampf au divorţat în secret? Pumnul dat lui Dan Alexa a scos la iveală adevărul

Loading...
 
 

Citește și