Laura Lavric va primi 10.000 € de la sora care a făcut-o prostituată

l12-3-neata-1-35col.jpg

Laura Lavric, 71 de ani, spune că nu s-a judecat pentru bani, ci pentru onoarea ei

După aproape cinci ani petrecuţi prin tribunale, judecătorii au dat sentinţa în procesul de calomnie intentat de Laura Lavric împotriva surorii sale, Ecaterina Traian. Iată că femeia nu a fost iertată pentru jignirile sale şi trebuie să-i plătească artistei suma de 10.000 € pentru că a denigrat-o la tv.

Când te ia gura pe dinainte, te ustură portofelul! Aşa i se întâmplă şi surorii Laurei Lavric, care în urmă cu cinci ani, într-un moment de furie, a folosit cuvinte jignitoare la adresa cântăreţei în vârstă de 71 de ani. În cadrul emisiunii ”Acces direct” de la Antena 1, Ecaterina Traian a acuzat-o pe solista de muzică populară că s-a prostituat în America pe bani, parfumuri şi bijuterii şi că a divorţat din cauza infidelităţilor ei.

Pentru aceste vorbe, Laura nu a rămas indiferentă şi a încercat să-şi facă dreptate în instanţă, iar în 2013 a deschis proces pentru calomnie şi i-a cerut Ecaterinei despăgubiri în valoare de 100.000 de euro. Iată că săptămâna trecută, după aproape cinci ani petrecuţi prin tribunale pentru a-şi face dreptate, magistraţii de la Tribunalul Bucureşti au dat o decizie în favoarea cântăreţei.

l22-3-front-bula-sora-lavr.jpg

Ecaterina Traian, sora Laurei Lavric

Astfel, ei au recunoscut vinovăţia surorii mai mici a Laurei şi au obligat-o să plătească o sumă de zece ori mai mică decât cea solicitată iniţial de către reclamantă.

”Constată că pârâta Traian Ecaterina a încălcat reclamantei dreptul la imagine, onoare, demnitate şi viaţă privată. Obligă pârâta Traian Ecaterina să plătească reclamantei suma de 10.000 euro, în lei la cursul BNR din ziua plăţii, cu titlu de daune morale”, se arată pe portalul instanţei de judecată.
În plus, Ecaterina Traian, care este stabilită de mai mulţi ani în Canada va trebui să plătească şi cheltuielile de judecată în valoare de 587 de lei şi 200 de lei în favoarea curatorului special.

Decizia nu este definitivă, iar Ecaterina poate face recurs într-un termen de 30 de zile de la comunicarea hotărârii. Victoria a mulţumit-o pe Laura Lavric.

”Mi-am apărat demnitatea, nu am făcut-o pentru bani. Eu voi lupta până în pânzele albe pentru a-mi face dreptate”, ne-a declarat celebra folcloristă.

În plus, războiul prin tribunal nu se încheie aici, deoarece cele două surori, Laura şi Ecaterina, mai au de patru ani un proces pentru averea mamei lor.

Face afaceri cu fiul ei, Victor Lavric

În tot acest scandal, Laura Lavric găseşte alinare din partea fiului, Victor Lavric, şi el mare pasionat de muzică.

l32-3-neata-2-2col-laura-la.jpg

Victor Lavric este şi el muzician, ca mama lui

A absolvit Academia „George Enescu“, Secţia Pedagogie muzicală - trompetă, a avut turnee în Japonia, iar acum se ocupă de un proiect solo, de muzică pop. În 2004, cei doi, mamă şi fiu, au deschis un restaurant în Iaşi şi ulterior o pensiune.

l42-3-neata-3-2col-restaura.jpg

În 2004 cei doi au deschis un restaurant şi o pensiune

Din lipsă de timp, au fost nevoiţi însă să le închirieze unor apropiaţi, pentru ca afacerile să fie gestionate cum trebuie.

Ce schimb de replici au avut surorile

Laura şi Ecaterina sunt certate la cuţite din 2012, când sora interpretei s-a dezlănţuit la tv. Iată ce grozăvii a spus atunci.
 “Fostul soţ al Laurei, care a fost un om minunat şi care o aştepta din turnee cu flori şi cu mâncare, a divorţat din cauza infidelităţilor ei şi a relaţiilor ei extraconjugale. Sunt plecată din ţară din ’90, am întâlnit-o la New York, iar din multe surse am aflat că ea cânta la un restaurant, iar colateral mergea cu orice bărbat care îi oferea cadouri sau bani”, spunea Ecaterina la “Acces direct” (Antena 1). Nici pârâta nu s-a lăsat mai prejos.
“Pe Ecaterina am găsit-o la matrimoniale. Şi atunci eu fac o socoteală, a avut o apariţie cât era mama în spital, şi a doua apariţie la două săptămâni după ce am înmormântat-o. Ei îi tropăiau hormonii de supărare că a murit mama ei şi era pe Internet. Atâta perversitate şi nesimţire, n-am văzut”, i-a dat Laura replica.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1