Laura Lavric, dezvăluiri intime. A povestit un moment jenant la ginecolog

laulavric8687_0.jpg

laura lavric
Laura Lavric, dezvăluiri intime
Foto: arhivă personală

Laura Lavric, una dintre cele mai cunoscute interprete de muzică populară, a povestit în cadrul unei emisiuni Tv un moment stânjenitor avut în timpul unui control ginecologic.

Invitată la emisiunea „Star chef”, de la Antena Stars, Laura Lavric a explicat în ce fel de relații este cu colega sa de breaslă, Mioara Velicu, dar în timp ce discuta, și-a amintit de o întâmplare destul de jenantă pe care a avut-o la ginecolog:

„M-am dus la un control și mi-a spus medicul: «Doamna Laura, trebuie să facem un Papanicolau!» Am zis în sinea mea: «Ce-o fi ăsta, Papanicolau?». Mi-a fost rușine să întreb...Papa de la Roma...«Veniți după rezultat peste două săptămâni». M-am gândit:  «Doamne, ferește! Dar ce am, de mă cheamă după două săptămâni?». Când am ajuns acolo, doctorița era bucuroasă, iar eu: «Acum, dacă tot ești bucuroasă, să nu mă consideri chiar proastă, dar am și eu o întrebare: ce e Papa Pius, ăsta? Papanicolau ăsta». Doctorița mi-a spus: «Doamnă, asta este pentru depistarea cancerului la femei...» Dacă nu știu ceva, mie nu mi-e rușine să întreb”, a mărturisit Laura Lavric în cadrul emisiunii.

Loading...

Citește și

  • Sunt rude de sânge, dar au devenit duşmance de moarte. Laura Lavric nu uită şi nu iartă după ce sora ei, Ecaterina Traian, a târât-o, în 2012, într-un scandal-monstru. Aceasta a declarat la TV că solista “mergea cu bărbaţi pe cadouri şi bani”, aşa că Laura Lavric a dat-o în judecată. “Mi-a zis să o iert după ce mi-a distrus sufletul”, ne-a spus artista, pe care am întâlnit-o, în weekend, la Buzău.

  • De cinci ani încoace, surorile Laura Lavric şi Ecaterina Traian au încheiat orice legătură de prietenie şi “îşi vorbesc” doar prin intermediul avocaţilor. Solista nu uită şi nu iartă după ce ruda ei de sânge a declarat despre ea că se prostitua în SUA, aşa că vrea să îşi facă dreptate în instanţă. Mai nou, Ecaterina a început să fluture steagul păcii şi să-şi ceară iertare.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1