Laura Cosoi și iubitul au fugit departe de stresul Bucureştiului

Citeste tot despre: 

Sunt tineri, frumoși și se iubesc mai mult ca niciodată. Laura Cosoi și iubitul ei, Cosmim Curticăpean, au ales să petreacă câteva zile într-un loc ferit de privirile indiscrete. Cei doi nu au ales o destinație excusivită, ci litoralul românesc.

''Zilele trecute mi-am dorit să găsesc un loc pe plajă unde să nu fie aglomerat. Recunosc, a fost destul de greu, dar cum m-am îndreptat spre Vadu am gasit exact ceea ce căutam. Chiar dacă în zona corturilor era un eveniment (concert, cherhana, oameni care înălțau zmee etc.), am reușit să ne îndepărtăm până într-acolo unde am găsit liniștea și marea într-un singur loc. Am petrecut o zi splendidă, ferită de aglomerație și gălagie. Am ascultat valurile, am alergat pe plajă, am mâncat nectarine, am stat la povești împreună cu Cosmin și ne-am amintit de vremurile când eram mici și mergeam cu părinții la mare", a scris vedeta Pro TV pe blog.

Laura și Cosmin sunt împreună de doi ani. Frumoasa blondă și-a redescoperit cu alți ochi actualul partener de viață după ce a renunțat la relația cu Smiley. Până atunci, Laura și Cosmin erau doar amici.

Loading...

Citește și

  • După ce s-a relaxat mai toată vară în locuri minunate, acum Laura Cosoi s-a făcut "fată de casă". Vedeta a încercat câteva reţete culinare pe care le-a gustat în  vacanţele petrecute în străinătate.