Laura Cosoi şi “Cel Ales” intră în competiție la Hollywood!

cel_ales_-_laura_cosoi_bogdan_stanoevici_3.jpg

laura cosoi pelicula sexy rea
Laura Cosoi, sexy şi rea, în pelicula “Cel Ales”
Foto Cos Aelenei
Citeste tot despre: 

Laura Cosoi (33 de ani) are motive de fericire! Filmul “Cel Ales”, în care joacă actriţa, produs și regizat de Cristian Comeagă, a fost inclus în selecția oficială a Festivalului Internațional North Hollywood Cinefest 2015! Acesta se va desfașura la Carl Laemmle Theater din cetatea filmului, între 10 și 16 aprilie.

Pelicula “Cel Ales” este inclusă în competiția de lungmetraj ficțiune și va fi proiectată în data de 15 aprilie. Regizat de Cristian Comeagă şi avându-i în rolurile principale pe Bogdan Stanoevici, Laura Cosoi, Nicodim Ungureanu și Olimpia Melinte, filmul “Cel Ales” urmează a fi lansat în cinematografele din România la 24 aprilie.

Laura Cosoi, descătuşată în pelicula “Cel Ales”

În pelicula regizată de Cristian Comeaga, Laura Cosoi interpretează rolul principal feminin - Nora, care îi dă ocazia să-şi pună în valoare talentul actoricesc. Nora e soţia adulteră a unui antrenor de fotbal, o femeie când gingaşă, când vulgară şi superficială.

“Pentru că Nora este destul de vulgară, a trebuit să învăţ să înjur! Cu o lună înainte de a începe filmările, am început să exersez să vorbesc într-un mod foarte colorat, vulgar, care nu mă caracterizează. Însă nu am primit nici un fel de reproşuri de la cei din jur, pentru că toată lumea ştia că aceasta face parte din pregătirea pentru rol”, a mărturisit Laura Cosoi.

Vezi imagini cu Laura Cosoi!

 

Regizorul, scenaristul și producătorul Cristian Comeagă își descrie filmul ca fiind “o istorisire mărturisită, un discurs subiectiv. Nici o întâmplare, loc sau personaj nu spune despre mine, dar toate la un loc mă povestesc pe de-a-ntregul. De aceea, de data asta, mi-e și ușor și greu să pledez”.

“Cel Ales” - povestea filmului

cel_ales_-_olimpia_melinte_bogdan_stanoevici_4.jpg

laura cosoi pelicula sexy rea
Scene fierbinţi, intrigă şi ficţiune - totul în "Cel Ales"
Foto Cos Aelenei

 

Povestea filmului “Cel Ales” se desfășoară pe mai multe planuri temporale. Pe la începutul anilor ’80, pe când era încă elev, domnul X (Bogdan Stanoevici) a fost ajutat să fugă din țară tocmai de cei care erau puși să-l țină în ea cu orice preț. Ani mai târziu, i-au cerut și ei un favor, la schimb: o crimă. S-a împotrivit întâi, apoi s-a conformat, dar ezitarea l-a costat scump: l-au declarat mort, în timp ce el a trebuit să părăsească țara de adopție, renunțând la identitate, la familie, la toată viața sa. Credea că a pierdut totul, dar a descoperit, recent, că mai are încă mult de pierdut. “Asta nu se va întâmpla”, își spune acum domnul X, în timp ce conduce mașina printr-o țară care nu mai e a lui, în căutarea ieșirii din labirintul în care a intrat cu treizeci de ani în urmă.

Produs de Domino Film, companie “răspunzătoare” pentru trei dintre filmele lui Nae Caranfil: “Asfalt tango”, “Filantropica” și “Restul e tăcere”, dar și pentru comediile “Tache” și “La bani, la cap, la oase” și distribuit de InterComFilm Distribution, “Cel Ales” va fi lansat în România la 24 aprilie, pe 50 de ecrane din întreaga țară.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1