Laura Cosoi se dezlănţuie: "Pur şi simplu m-a năucit!" FOTO/VIDEO

layura_3.jpg

laura cosoi pelicula sexy rea
Laura Cosoi, sexy şi rea, în pelicula “Cel Ales”
Foto Cos Aelenei

Totul se înâmplă în filmul „Cel Ales”! Laura Cosoi este mai sexy ca niciodată, alături de personajul principal masculin, actorul Bogdan Stanoevici, în pelicula regizorului Cristian Comeagă.

Lungmetrajul „Cel Ales” va rula începând din 24 aprilie, în cinematografele din Bucureşti şi din ţară, iar Laura Cosoi va da viaţă personajului Nora.

Vezi imagini cu Laura Cosoi descătuşată!

În data de 24 aprilie, odată cu lansarea  filmului de acţiune "Cel Ales”, spectatorii vor putea descoperi o Laura Cosoi dezlănţuită – la propriu, dar şi la figurat – “într-unul din cele mai spectaculoase roluri feminine din filmul românesc al ultimilor ani”, după cum spune regizorul acestei producţii, Cristian Comeaga. Laura Cosoi interpretează rolul principal feminin în “Cel Ales” -  Nora - iar aceasta “îi da ocazia de a-şi pune complet în valoare nu numai frumuseţea şi sex-appealul, ci mai ales talentul, forţă şi tehnică actoricească”, mărturiseşte regizorul filmului.

laura_2.jpg

laura cosoi pelicula sexy rea
Laura Cosoi, scene fierbinţi, intrigă şi ficţiune - totul în "Cel Ales"
Foto Cos Aelenei

 

Nora, soţia adulteră a unui antrenor de fotbal, este o femeie puternică şi complexă, un mix de trăsături de caracter contradictorii: este gingaşă, dar şi vulgară, superficială, dar cu profunzimi nebănuite şi – mai presus de toate – e autentică.

“Mi-a plăcut din prima Nora, pe care am descoperit-o şi am construit-o alături de Cristian Comeaga şi de Bogdan Stanoevici – «Cel Ales». Personajul pur şi simplu m-a năucit! Şi asta pentru că Nora este inteligentă, dar şi vicleană, trece brusc de la o stare la alta şi are o personalitate de-a dreptul vulcanică!, a dezvăluit Laura Cosoi. 

bogdan_staneoe.jpg

bogdan stanoevici laura cosoi film
Actorul Bogdan Stanoevici "Sunt mândru că Alain Delon m-a servit cu șampanie!"
Foto: Arhivă personală

Pregătirile pentru acest rol au început cu multă vreme înainte, iar Laura Cosoi mărturiseşte că a studiat cu atenţie acest tip de personalitate, a trăit cu Nora în gând şi a încercat să-şi imagineze în permanentă cum ar fi reacţionat în diverse situaţii.

“Pentru că Nora este destul de vulgară, a trebuit să învăţ să înjur! Cu o luna înainte de a începe filmările, am început să exersez să vorbesc într-un mod foarte colorat, vulgar, care nu mă caracterizează. Însă nu am primit niciun fel de reproşuri de la cei din jur, pentru că toată lumea ştia că această face parte din pregătirea pentru rol”, a adăugat Laura Cosoi.
Filmul “Cel Ales”, în regia lui Cristian Comeaga, cu actorii Bogdan Stanoevici şi Laura Cosoi, îi mai are în distribuţie şi pe Nicodim Ungureanu şi Olimpia Melinte.

“Cel Ales” - povestea filmului

Povestea filmului “Cel Ales” se desfășoară pe mai multe planuri temporale. Pe la începutul anilor ’80, pe când era încă elev, domnul X (Bogdan Stanoevici) a fost ajutat să fugă din țară tocmai de cei care erau puși să-l țină în ea cu orice preț. Ani mai târziu, i-au cerut și ei un favor, la schimb: o crimă. S-a împotrivit întâi, apoi s-a conformat, dar ezitarea l-a costat scump: l-au declarat mort, în timp ce el a trebuit să părăsească țara de adopție, renunțând la identitate, la familie, la toată viața sa. Credea că a pierdut totul, dar a descoperit recent că mai are încă mult de pierdut. “Asta nu se va întâmpla”, își spune acum domnul X, în timp ce conduce mașina printr-o țară care nu mai e a lui, în căutarea ieșirii din labirintul în care a intrat cu treizeci de ani în urmă.

Loading...
 
 

Citește și

  • După ce s-a relaxat mai toată vară în locuri minunate, acum Laura Cosoi s-a făcut "fată de casă". Vedeta a încercat câteva reţete culinare pe care le-a gustat în  vacanţele petrecute în străinătate.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1