Laura Cosoi, schimbare radicală de look! S-a tuns scurt?

laura_cosoi.jpg

laura cosoi
Laura Cosoi (34 de ani)
foto: Arhiva Personală

Laura Cosoi (34 de ani) i-a obișnuit pe fanii ei cu o coafură lejeră, cu bucle largi și foarte feminine. Totuși, se pare că blonda s-a plictisit de stilul ei obișnuit, pentru că, recent, și-a schimbat radical look-ul. Vedeta a publicat o fotografie în care pare să aibă părul tuns scurt.

Dacă până acum au văzut-o doar cu părul lung, acum, fanii au ocazia să o vadă pe Laura cu o frizură băiețească, cu breton. Nu se știe dacă este o schimbare permanentă sau dacă blondina și-a prins părul în așa fel încât să pară că este tuns scurt, dar fanii i-au apreciat noul look.

Iată cum arată cu breton

laura cosoiZoom
Laura Cosoi (34 de ani) și-a schimbat coafura
foto: Arhiva Personală
loading...
Loading...

Citește și

  • laura cosoi

    Se apropie Ziua Îndrăgostiților, iar toată lumea a intrat în febra pregătirilor pentru una dintre cele mai incendiare perioade din an. Chiar și vedetele se dichisesc și se aranjează intens pentru a-și surprinde partenerii în seara de duminică, 14 februarie.

  • N-ai şanse să le atingi pe vedete? Nu-i nimic, acum ai şanse să le bei! Iubitorii de teatru, mâncare şi cocktail-uri au un loc în Bucureşti, în care se pot desfăta cu preparate care poartă nume celebre. E vorba despre „La Scena”, un teatru particular şi restaurant, care are în meniu cocktail-uri botezate după tineri actori sau adevăraţi “monştri” sacri.

  • adela popescu radu valcan

    Adela Popescu traversează una dintre cele mai frumoase etape din viaţă. Actriţa este însărcinată şi urmează să aducă pe lume un băieţel. Organizată, vedeta şi soţul ei, Radu Vâlcan, au stabilit încă de pe acum cine le va creştina băieţelul.

  • Luni seara (19 octombrie), vedetele s-au strâns la un restaurant din Bucureşti, pentru a participa la lansarea celui mai nou single al DJ-ului german Markus Schulz, "Facedown". Laura Cosoi, Lili Sandu, Giulia, Florin Grozea au fost doar câteva dintre numele care au venit să îl susţină pe DJ.