Laura Cosoi, mărturisiri din perioada sarcinii: «Credeam că voi zace în pat»

laura_cosoi.jpg

Laura Cosoi
Foto Instagram

Laura Cosoi a povestit despre cum credea că va fi perioada sarcinii. Deși la început era foarte speriată de cum va fi această perioadă, Laura Cosoi a explicat că nu este așa cum credea, ci are parte de multă activitate și se simte foarte bine.

Actrița a explicat că nu a stat numai în pat și nu a avut grețuri. Ea a realizat o serie de motive prin care a dezvăluit faptul că se simte foarte bine în timpul sarcinii.

„Înainte de a fi însărcinată, mă gândeam uneori oare cum va fi perioada asta pentru mine. Fără să vreau, încercam să-mi fac o idee despre ce mă așteapta – o combinație probabil între ce estimam și povești ale celor din familie și prietenilor. Însă realitatea, așa cum are ea obiceiul, a ținut să mă contrazică! Iar de data asta, bine a făcut! Multe lucruri m-au surprins în perioada sarcinii, iar mai jos sunt (doar) 21 dintre ele.

1. Creadeam că voi zace toată ziua la pat, eventual cu un lighean lângă mine, din cauza grețurilor. Surprinzător, m-am simțit foarte bine, cel puțin până acum și nu am avut cine știe ce simptome neplăcute.
2. Credeam că voi face o mică obsesie, că-mi voi fotografia burtica în fiecare săptămână. Nu s-a confirmat!
3. În primele 20 de săptămâni de sarcină am pus pe mine doar un kg. Practic, aș putea considera că nu m-am îngrășat deloc. Mulțumesc, Doamne, pentru asta.
4. Nu am cine știe ce pofte ciudate, așa încât să-l trimit pe Cosmin în miez de noapte la cumpărături.
5. Dar și pentru că am rămas fidelă stilului meu de viață dinainte de sarcină. Mă gândeam că voi mânca mai mult, însă fetița mea ține la silueta mamei ei, se pare.
6. Nu simt nevoia să beau alcool, deși, sincer, mă gândeam că o să mai gust din când în când”, a declarat Laura Cosoi pe blogul personal.

Loading...

Citește și

  • Un pas în urma serafimilor, Premiile Gopo, cupluri, Marina Almasan, Alina Chivulescu, Ioana Blaj, Raluca Aprodu, Laura Cosoi

    Oscarurile româneşti, aşa cum mai sunt numite Premiile Gopo, au scos din casă cei mai îndrăgiţi actori, ale căror producţii au fost în vogă în 2017 şi 2018. Pe lângă ţinute, accesorii, coafuri şi costume impecabile, fanii au mai avut ceva de admirat pe covorul roşu: îndrăgostiţii care au sosit de mână şi care au atras toată atenţia.

  • Mai are câteva săptămâni şi devine mămică, însă până atunci, Laura Cosoi se bucură de această frumoasă perioadă din viaţa ei. Este extrem de activă şi foarte atentă cu alimentaţia, aşa că s-a îmbrăcat cu cele mai groase haine şi a înfruntat iarna pentru a-şi procura hrană naturală.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1