Laura Cosoi l-a vrăjit pe DJ-ul german Markus Schulz cu fusta mini

laura_cosoi_kazibo.jpg

Laura Cosoi, alături de Markus Schulz, Naguale şi Alex Pelin
Foto: Roberto Sălceanu

Luni seara (19 octombrie), vedetele s-au strâns la un restaurant din Bucureşti, pentru a participa la lansarea celui mai nou single al DJ-ului german Markus Schulz, "Facedown". Laura Cosoi, Lili Sandu, Giulia, Florin Grozea au fost doar câteva dintre numele care au venit să îl susţină pe DJ.

Unul dintre cei mai importanţi DJ din lume, Markus Schulz a început o colaborare cu casa de producţii Kazibo Music. Ei s-au gândit să marcheze noua melodie cu un eveniment şi au invitat apropiaţii Kazibo Music la un local din Bucureşti. 

Imagini de la lansarea noii melodii a lui Markus Schulz

 • Lili Sandu, cu Naguale şi Alex Pelin
  Foto: Roberto Sălceanu
 • Giulia Anghelescu
  Foto: Gheorghe Chelu
 • Laura Cosoi, alături de Markus Schulz, Naguale şi Alex Pelin
  Foto: Roberto Sălceanu
 • Florin Grozea şi soţia sa, Ioana
  Foto: Roberto Sălceanu
 • Laura Cosoi a purtat o fustă mini la lansare
  Foto: Roberto Sălceanu
 • Maximize

1/5

 

Printre vedetele aflate la petrecere luni seară s-a numărat şi Laura Cosoi, care apare în clipul piesei, filmat parţial la Buftea. Într-un tricou casual, o fustă scurtă şi o pereche de cizme peste genunchi, blonda a fost toată numai un zâmbet, bucuroasă să fie alături de muzicieni. 

"Facedown" va fi lansat marţi, 20 octombrie, la ora 8.00 dimineaţă, şi este un featuring Markus Schulz şi Soundland, proiect creat de Kazibo Music.

kazibomarkus2.jpg

Markus Schultz (stânga) şi Laura Cosoi, pe platourile de filmare ale clipului
Foto: Arhiva personală

Casă de producţii cunoscută şi apreciată, Kazibo Music a colaborat cu numeroşi artişti din România, aşa că era de aşteptat ca măcar o parte să răspundă invitaţiei: Lili Sandu, Giulia şi Florin Grozea au venit pentru a-i susţine pe muzicieni.

 

Loading...
 
 

Citește și