Laura Cosoi a fugit în ţările calde ca să-şi ascundă sarcina?

2-3-bd-1-buna.jpg

Actriţa Laura Cosoi a fost desemnată “cea mai sexy româncă“ în anul 2013

Ca în fiecare an, înainte de Revelion, Laura Cosoi şi soţul ei au fugit într-o vacanţă exotică. Însă de data aceasta se pare că au plecat trei, nu doi, iar vestea că actriţa ar fi însărcinată în primul trimestru a surprins plăcut pe toată lumea. Iată că, la doi ani şi jumătate de la nuntă, visul Laurei, de a fi mămică, este pe cale să se îndeplinească.

Pentru Laura Cosoi 2017 a fost un an plin şi la fel se anunţă şi 2018, căci vedeta este pe cai mari şi în carieră, şi în viaţa personală. Pe 26 decembrie a fot naşă de botez pentru Amza, fiul solistei Aylin Cadâr, iar joi, 28 decembrie, Laura şi Cosmin Curticăpean, soţul ei, au zburat spre exoticul Dubai, cel mai mare oraş din Emiratele Arabe Unite. Plecarea lor coincide cu vestea lansată ieri pe piaţă de spynews.ro şi conform căreia Laura este însărcinată, cu fetiţă, în 12 săptămâni.

2-3-bd-3-25col.jpg

Pe 26 decembrie, Laura a fost naşă de botez pentru Amza, fiul solistei Aylin Cadâr

 

Click! a contactat-o pe actriţă şi telefonic, şi prin intermediul reţelelor sociale, însă nu am primit nici un răspuns. Am sunat-o şi pe sora ei mai mare, Alina, care s-a eschivat elegant, nedorind, probabil, să vorbească despre sarcina Laurei. În schimb, am stat de vorbă cu Laura cu doar câteva ore înainte să îşi ia zborul spre Dubai, atunci când sarcina era încă secretă.

“Îmi doresc să mă odihnesc în vacanţa aceasta. Mergem în Dubai, mă văd acolo cu Dana Rogoz şi cu familia ei. Din păcate, pe Adela Popescu nu o mai prind, pentru că a plecat mai departe (n.r. Adela Popescu şi Radu Vâlcan au ajuns ieri în Mauritius). Am fost invitaţii Ambasadei Turismului din Dubai să petrecem vacanţa aici. De Revelion vom fi prezenţi la un spectacol la Opera din Dubai, iar apoi, pe 2 ianuarie, de ziua mea, când voi împlini 36 de ani, vom zbura în Seychelles (n.r. insulă din Oceanul Indian)”, ne-a povestit Laura, în exclusivitate.

2-3-bd-4-26026157_1853744231325009_822173496501725537_o.jpg

Joi, 28 decembrie, Laura şi Cosmin au plecat spre exoticul Dubai, de unde au postat o fotografie superbă

 

Apropiaţii cuplului ne-au spus că, din superstiţie, actriţa nu vrea să vorbească despre bebeluşul din pântece, mai ales că primul trimestru este considerat cu riscuri de către medici. “Laura este superstiţioasă şi vrea să anunţe oficial doar atunci când va şti că e totul sută la sută bine. Poate vrea să anunţe vestea pe blogul ei, chiar de aniversare. Nu vrea să se pripească cu veştile”, ne-a mărturisit o prietenă apropiată. De altfel, invitată recent la “Dincolo de aparenţe”, la Antena Stars, Laura Cosoi a dat de înţeles că urmează să ne anunţe vestea cea mare. “Noi aşteptăm, facem ce trebuie, urmează doar să se întâmple. Sunt în aşteptare de un an. Cred că un copil vine când eşti pregătit cumva, un copil n-are legătură cu ceea ce cred oamenii despre momentul în care trebuie să vină, n-are legătură cu vârsta, cred că are legătură cu modul în care el alege să vină. Iar eu simt că o să vină”, a povestit Laura Cosoi. După despărţirea de Smiley, Laura Cosoi şi-a găsit fericirea în braţele lui Cosmin Curticăpean (40 de ani), un afacerist originar din Târgu-Mureş. Cei doi s-au căsătorit religios pe 8 august 2015.

Prietena ei, Dana Rogoz, a aşteptat-o în Dubai

2-3-bd-5-2col.jpg

Adela Popescu şi Dana Rogoz, însoţite de familii, s-au distrat împreună de Crăciun

 

Dubai a fost luat cu asalt zilele acestea de români. Adela Popescu (31 de ani), Radu Vâlcan (40 de ani) şi fiul lor, Alexandru (un an şi 7 luni), Dana Rogoz (32 de ani), regizorul Radu Dragomir (51 de ani) şi fiul lor, Vlad Luca (3 ani şi 10 luni), au petrecut o minunată vacanţă de Crăciun, în 6, prima pentru cele două bune prietene de când au devenit mămici.

2-3-bd-7-2col-apropie.jpg

Adela şi Radu au plecat apoi cu copilul în Mauritius

 

Dacă Dana Rogoz a mai rămas acolo cu soţul ei şi s-a întâlnit cu Laura Cosoi şi cu Cosmin, Adela Popescu şi Radu Vâlcan au plecat cu micuţul lor spre Mauritius, ţară insulară din largul coastelor continentului african, în sud-vestul Oceanului Indian, la aproximativ 900 km de Madagascar. Aici, Raiul pe Pământ. Adela ne-a arătat pe Instagram cum se plimbă pe plajă, în timp ce Radu încerca să adoarmă copilul la umbra palmierilor.

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1