Laura Cosoi: «Acesta e unul dintre cele mai frumoase locuri de pe Pământ»

c115-special-baza1-3col-lau.jpg

Laura Cosoi s-a simţit ca-n Rai pe insula Silhouette

„Nu ştiu cum arată Raiul, însă eu nu-mi pot imagina un loc mai frumos decât această insulă sălbatică şi spectaculoasă, foarte colorată, cu zeci (poate mii) de specii de flori, unele cum n-am mai văzut nicăieri, păduri virgine, bancuri de peşti multicolori. E o frumuseţe copleşitoare pe care fiecare om ar trebui să o vadă o dată-n viaţă”, a mărturisit Laura Cosoi despre locul pe care l-a vizitat săptămâna aceasta.

După ce a început vacanţa împreună cu soţul ei, Cosmin, în Dubai, după ce şi-a sărbătorit ziua de naştere în Mahe, au plecat spre Insula Silhouette, situată la 20 km de Mahe.

c215-special-baza2.jpg

Apa era limpede şi caldă, iar oceanul – un spectacol continuu

 

E a treia insulă granitică din Seuchelles, ca mărime, şi una dintre cele mai frumoase.

c315-special-baza3.jpg

Apa era limpede şi caldă, iar oceanul – un spectacol continuu

 

„Imaginează-ţi o insulă care, secole la rând, nu a fost atinsă de mâna omului. Un loc în care vegetaţia şi-a păstrat frumuseţea virgină. Există doar circa 200 de locuitori în Silhouette, grupaţi în trei sate, sunt păduri tropicale virgine, plaje cu nisip fin, alb, specii de orhidee sălbatică, fructe de tot felul şi plante carnivore. Atracţiile aici sunt cele pe care le oferă natura. Eu am citit, am stat la plajă, am făcut yoga, masaj, m-am contopit cu liniştea locului”, a mai spus Laura Cosoi pe blogul ei. 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1