Laura Bretan a sărbătorit Ziua Națională a României în straie populare

laura.jpg

laura bretan
Laura Bretan s-a îmbrăcat în straie populare
Foto: arhivă personală

Laura Bretan, câștigătoarea celui mai recent sezon de "Românii au talent" și revelația "America's Got Talent", a sărbătorit cum se cuvine Ziua Națională a României. Deși s-a născut și trăiește în Chicago, micuța româncă de 14 ani nu își uită originile, așa că de 1 Decembrie a îmbrăcat straie populare.

Chiar dacă a vizitat România de doar șapte ori în 14 ani, Laura este foarte legată de pământul de unde provin părinții ei. Și-ar dori să știe mai multe despre România și să vadă mai multe locuri. Profesoara ei de muzică provine din Maramureș, așa că Laura a primit în dar de 1 Decembrie un mini recital a doi soliști de muzică populară din această zonă.

Mai mult, puștoaica a primit și un costum popular din Maramureș. Ea s-a îmbrăcat pentru prima dată în haine tradiționale și a fost foarte încântată de coloritul lor, după cum a mărturisit la emisiunea lui Cătălin Măruță, "La Măruță". "Sângele meu e românesc. Toată familia mea a venit din România. Doamna Angela Gheorghiu mă inspiră. Este o cântăreață foarte bună de operă. Aș vrea să o întâlnesc", a povestit Laura Bretan. De asemenea, aceasta a cântat și Imnul și a adăugat că le spune mereu prietenilor americani de mâncarea bună românească.

laura_bretan.jpg

laura bretan
Laura Bretan
Foto: arhivă personală
Loading...

Citește și

  • laura bretan

    Laura Bretan (14 ani), câștigătoarea concursului „Românii au talent”, nu a reușit să se claseze în topul 5 al preferințelor publicului american, astfel că mica soprană a ratat premiul de un milion de dolari. Ea a interpretat aria "A mio babbino caro", de Giacomo Puccini.

  • laura bretan

    Laura Bretan, fata cu voce de înger care s-a calificat în finala show-ului de televiziune „America’s Got Talent” nu stă degeaba după ce a ratat la mustață premiul de un milion de dolari.

  • Dacă în competiţiile televizate din România şi din SUA se luptă pentru a câştiga marele premiu, Laura Bretan nu aşteaptă bani şi de la spectacolele din biserică. Fetiţa- fenomen face senzaţie şi în Casa Domnului, cu talentul ei.

  • laura bretan, castigatoare, concurs, talent, america

    Ne-a intrat la suflet de cum a deschis gura pe scena de la “Românii au talent”, iar premiul câştigat vineri nu a mirat pe nimeni. Puţini ştiu însă că în spatele succesului Laurei Bretan nu stă doar mama ei, ci şi profa de canto Nicoleta Roman, care o meditează în privat, în SUA. Femeia a povestit cum s-a schimbat viaţa copilei de 13 ani după apariţia la PRO TV.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1