Larisa de la Exatlon, mesaj dureros pentru tatăl ei care a decedat: «Te găsesc în sufletul meu!»

larisa_vasile.jpg

Larisa Vasile și-a pierdut tatăl în urmă cu ceva timp
Foto: Arhiva personală
Citeste tot despre: 

Larisa Vasile și-a pierdut tatăl în urmă cu ceva timp, iar suferința nu îi poate fi încă alinată. Fosta concurentă de la Exatlon a postat un mesaj emoționant pe Facebook, dedicat părintelui ei.

„Tată, când mi-e dor de tine, te găsesc în sufletul meu, pentru că acolo vei rămâne pentru totdeauna”, a scris Larisa Vasile. Fosta concurentă de la Exatlon a fost încurajată și consolată de prietenii virtuali. Și mama ei i-a scris un mesaj emoționant: „Întotdeauna va rămâne în sufletul nostru, iubita mamei, pentru că acolo a fost și este locul lui".

larisa-3.jpg

Mesajul postat de Larisa pe Facebook

 

Larisa Vasile, eliminată cu câteva zile înainte de finala Exatlon

Larisa Vasile a fost singura Faimoasă care a rezistat atât de mult în competiția Exatlon. Ea a fost eliminată cu doar câteva zile înainte de marea finală a primului sezon, câștigată în cele din urmă de Vladimir Drăghia. Sportiva este în continuare activă, fiind instructoare de fitness. Larisa Vasile a facut atletism încă de mică. Pasiunea pentru sport a fost cea care a făcut-o să se înscrie și în competiția Exatlon de la Kanal D.

 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • larisa vasile exatlon

    Acum dă dovadă de mult curaj, dar în copilărie, Larisa Vasile era foarte timidă. Ultima fată din echipa "Faimoşilor" de la "Exatlon" ( Kanal d) provine dintr-o familie modestă. De altfel, cu multă dragoste povesteşte şi concurenta, ori de câte ori are ocazia, despte toată familia ei, de care este foarte ataşată.

  • larisa vasile vladimir draghia catalin cazacu

    Emoţiile cresc la "Exatlon" pe măsură ce se apropie momentul decisiv. Sâmbătă seară a avut loc o nouă eliminare, de data aceasta în echipa Faimoşilor. Lupta s-a dat între Larisa Vasile şi Vladimir Drăghia, cei doi fiind la mâna voturilor celor de acasă. Atleta a fost cea care va pleca în România.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1