LaLa Band s-a împărţit în tabere şi acum se războiesc în telenovele

l118-19-vedetete7.jpg

În serialul „Când mama nu-i acasă” joacă foştii solişti din LaLa Band, Criss Ciobănaşu, Vlad Gherman, alături de Ioana Ginghină şi de Virginia Rogin

În urmă cu şase ani, trupa LaLa Band şi serialul „Pariu cu viaţa” (PRO TV) făceau furori printre adolescenţi, soliştii şi actorii acestor proiecte devenind celebri peste noapte. Astăzi, la şase ani de la debut, ei s-au împărţit în găşti rivale şi vor realiza două telenovele, pentru Happy Channel şi pentru YouTube.

Trupa LaLa Band şi serialul „Pariu cu viaţa” au creat isterie în rândul fanilor,  în 2011. Cum între timp s-a renunţat la ambele proiecte, mai toţi foştii solişti şi actori au bifat cariere solo de succes.  
Producătoarea Ruxandra Ion, “Mama telenovelelor”, aflată acum la postul tv Happy Channel, a lansat serialul „Când mama nu-i acasă”, în care i-a atras şi pe câţiva foşti membri ai trupei LaLa Band, mai exact pe Criss Ciobănaşu, Vlad Gherman, Rapha Tudor şi pe Bubu Cernea.
Poiectul, care a fost filmat cu telefonul mobil, căci echipa nu a avut un buget mare, va continua şi toamna aceasta, cu un nou sezon, în care au mai fost cooptaţi Doiniţa Oancea şi Augustin Viziru, alături de actorii Carmen Tănase, Ioana Ginghină şi Virginia Rogin.

l218-19-vedeetet-dorian.jpg

Din distribuţia serialului “Împreună” fac parte foştii solişti din LaLa Band, Dorian Popa, Alexia Talavutis, Dima Trofim şi Sali Levent

Cum mulţi dintre foştii lor colegi din telenovele postului Acasă, dar şi din LaLa Band au fost lăsaţi pe bară şi n-au fost incluşi în distribuţie, aceştia au decis să-şi facă propriul serial, intitulat “Împreună”.
Filmul urmează a fi difuzat, în curând, pe YouTube. Cu acest prilej îi veţi revedea pe Dorian Popa, Alexia Talavutis, Dima Trofim, Sali Levent, dar şi pe Nicole Cherry, Laura Giurcanu şi pe Ruby. Nu va lipsi nici Codin Maticiuc, care se ocupă de acest proiect inedit.
“Cine a vrut să ni se alăture în acest serial a fost binevenit. Ne sunăm de fiecare dată între noi, am rămas prieteni şi ne ajutăm de fiecare dată. Nu am fost chemat în proiectul Ruxandrei Ion, dar avem şi noi proiectul nostru care va fi cu siguranţă unul special. Sper ca acest serial de pe YouTube să aducă şi bani de-a lungul timpului”, ne-a mărturisit Dorian Popa.
Sunt şanse să joace şi fostele lui colege, Sore şi Alina Eremia, ambele aflate acum în topurile muzicale.

S-au avut ca fraţii în urmă cu şase ani

Trupa LaLa Band şi serialul “Pariu cu viaţa” s-au bucurat de un real succes, tinerii solişti devenind un model pentru adolescenţii care le copiau frizurile şi ţinutele.
Au susţinut spectacole cu sălile pline, iar melodiile lor erau difuzate la greu, la radio.


Talentul le-a fost recompensat cu mai multe premii, la categoriile “Cel mai bun grup”, dar şi “Cel mai bun album”. La filmări s-au legat prietenii pe viaţă, iar unii dintre ei s-au şi îndrăgostit. Criss Ciobănaşu (20 de ani) şi Vlad Gherman (24 de ani) se iubesc şi acum, însă susţin că sunt mult prea tineri pentru a se căsători. Însă  au făcut schimb de inele de logodnă.
Loading...