Lacrimi și speranță în seara poveștilor la «Dansează». Cine a fost eliminat

uite_cine_danseaza_1.jpg

uite cine danseaza
Ediția din 27 martie a emisiunii „Uite cine dansează” a fost una a poveștilor emoționante
foto: captură video Pro TV

Povești de dragoste, de fericire, de tristețe sau de împlinire. Ediția de luni, 27 martie, a concursului „Uite cine dansează” a avut o tematică specială. Concurenții și-au împărtășit în pași de dans emoțiile, dar mai ales au exprimat pe ritmul muzicii o întâmplare care le-a schimbat viața.

A fost o seară plină de emoții. Fiecare a trebuit să-și adune curajul să facă publică o poveste care le-a marcat viața. Unii dintre ei au vorbit despre împlinire, despre relații, copii și părinți, însă toți au ajuns la un numitor comun: dragostea. În cele din urmă, deși concurenții au încercat să dea tot cei mai buni pentru cei dragi pe ringul de dans, perechea eliminată a fost cea a lui Lili Sandu cu Iulian Turcanu. Deși au fost pe locul al treilea în clasament, în urma votului juraților, publicul este cel care a ales.

clasament.jpg

clasament
Așa a arătat clasamentul, la sfârșitul celei de-a patra ediții „Uite cine dansează”
foto: captură video Pro TV

«Uite cine dansează». Velea: «Întâlnirea cu iubita mea Antonia mi-a schimbat viața!»

alex_velea_uite_cine_danseaza_cha_cha.jpg

alex velea uite cine danseaza cha cha
Alex Velea a spus povestea de dragoste dintre el și Antonia în pași de cha-cha la „Uite cine dansează”
foto: captură video Pro TV

 

Alex Velea și perechea sa au povestit procesul prin care artistul a ajuns să se îndrăgostească de Antonia. Velea a încercat să exprime sentimentele profunde pe care i le poartă iubitei lui, însă jurații l-au criticat pentru că nu a reușit să flirteze sufficient cu partenera de dans. Cu toate acestea, cei doi au primit nota 7 de la Gigi Căciuleanu, 8 de la Andreea Marin, 7 de la Florin Călinescu și 6 de la Mihai Petre.

«Uite cine dansează». Antonia: «Nu doresc nimănui să se despartă!»

antonia.jpg

antonia
Antonia a povestit frânturi din viața ei la „Uite cine dansează!”
foto: Arhiva Personală

 

Antonia, pe de altă parte, a vorbit atât despre relația cu Alex, cât și despre copii, despre Vincenzo Castellano și despre cum a ajuns să se compare cu Angelina Jolie.  A primit 7 de la Gigi, 8 de la Andreea, 7 de la Florin și 7 de la Mihai, pentru dansul în pas de Rumba.

antonia.jpg

antonia
Antonia a povestit frânturi din viața ei la „Uite cine dansează!”
foto: Arhiva Personală

«Uite cine dansează». Anca Serea: «Nu te pregătește nimeni pentru o pierdere atât de mare»

anca_serea.jpg

anca serea
Anca Serea a revenit în concurs la „Uite cine dansează!”
foto: captură video Pro TV

 

Următorii au fost Anca Sînă Serea și partenerul ei, Nicolai Curnic, care au revenit în concurs pe pași de dans contemporan. Anca a spus povestea pierderii primului soț prin prestația ei. În timpul jurizării, Andreea Marin i-a amintit cum a ajutat-o să se lanseze în televiziune. Pentru dans, a primit 6 de la Gigi Căciuleanu, 8 de la Andreea Marin, 7 de la Florin Călinescu și 6 de la Mihai Petre.

anca_serea_andreea_marin.jpg

anca serea andreea marin
Anca Sînă Serea a primit ajutorul Andreei Marin pentru a se lansa în televiziun
foto: colaj Click!/ Captură Pro Tv

«Uite cine dansează». Sandu Lungu: «Nu mi-aș dori niciodată să fiu un tată ca el»

sandu_lungu.jpg

sandu lungu
Sandu Lungi s-a accidentat și nu a mai putut participa la această ediție din „Uite cine dansează”
foto: captură video Pro TV

 

Sandu Lungu și perechea lui nu au dansat în această ediție. Luptătorul a suferit o ruptură la mușchiul femural, astfel că nu a mai putut să se antreneze. Totuși, Sandu a povestit despre copilărie. Părinții lui s-au despărțit iar el a fost abandonat într-o creșă. Ușor ușor, a reînceput să țină legătura cu mama lui, însă nu și cu tatăl: „Eu sunt un altfel de tată, adică opusul lui, nu mi-aș dori niciodată să fiu un tată cum e el”.

«Uite cine dansează». Rona Hartner: «De la bunici, mi-a rămas un singur lucru: valsul»

rona_si_andrei.jpg

rona si andrei
Rona și Andrei au dansat vals la „Uite cine dansează”
foto: captură video Pro TV

 

Rona Hartner și Andrei Mangra au dansat un vals vienez. Rona a povestit despre copilărie, și despre moartea bunicului ei care a lăsat-o cu o singură consolare: valsul. Cei doi au reușit să obțină, până la acel moment, cele mai mari note din partea juriului: 8 de la Gigi, 9 de la Andreea Marin, 8 de la Florin Călinescu și tot 8 de la Mihai Petre.

«Uite cine dansează». Lili Sandu: «Destinul a ales pentru mine»

lili_sandu.jpg

lili sandu
Lili Sandu și perechea ei, Iulian, au fost eliminați de la „Uite cine dansează”
foto: captură video Pro TV

 

Lili Sandu a ales un tango ceva mai nonconformist pentru a-și povesti agitate viață. „Suferisem o dramă din cauza faptului că tatăl meu murise și atunci m-am lăsat cumva pe mâna destinului”, a povestit ea. Vedeta a crezut că pleacă în Los Angeles pentru o vacanță de două săptămâni, însă a rămas acolo mai bine de șase ani. S-a simțit vinovată că a lăsat-o pe mama ei singură și simțea că trăiește printre străini, așa că s-a întors.

«Uite cine dansează». Marius Manole: «Când am ajuns în Gara de Nord aveam niște haine și o pernă»

marius_si_olesea_uite_cine_danseaza.jpg

marius manole olesea
Marius Manole și Olesea au reușit să creeze un moment emoționant la „Uite cine dansează”
foto: captură video Pro TV

 

Prin dans contemporan, Marius Manole și perechea sa, Olesea, au spus povestea unu vis. „La 22 de ani, am început o aventură de unul singur, pe cont propriu, care a fost uneori extrem de grea”, a relatat el. Actorul a mărturisit că unul dintre cele mai grele momente a fost cel al despărțirii de părinții lui. Marius a plecat în București cu haine și o pernă la el: „O am și acum. Perna aia îmi amintește mie cine sunt de câte ori mi se pare mie că sunt un mare artist”. Momentul a fost cu atât mai special cu care a integrat și o pernă în poveste, dar și un copil. A fost notat cu 8 de Gigi Căciuleanu, au primit tot 8 de la Andreea, la fel și de la Florin Călinescu, iar Mihai Petre, de această dată, le-a dat 9.

«Uite cine dansează». Octavian Strunilă și Oana Botez: «Ne-am maturizat odată cu copiii»

octavian_strunila_oana_botez_uite_cine_danseaza.jpg

octavian strunila oana botez uite cine danseaza
Octavian Strunilă și Oana Botez au spus povestea relației lor la „Uite cine dansează”
foto: captură video Pro TV

 

Singurul cuplu real de la „Uite cine Dansează”, Octavian Strunilă și Oana Botez, și-au spus povestea de dragoste printr-un tango. Cei doi s-au cunoscut în tinerețe, iar Oana a rămas gravid încă de pe băncile facultății. Nu au fost deloc speriați, ci fericiți, au povestit ei, însă s-au maturizat abia pe parcurs. Ea a primit patru inele de logodnă, și, spune ea, le-a pierdut pe toate. După 9 ani de zile, au decis în final să facă nuntă. Tumultul din relația lor s-a simțit și în ringul de dans, potrivit juraților. Gigi Căciulean le-a dat nota 6, Andreea Marin 7, Florin Călinescu 7 și Mihai Petre 5.

«Uite cine dansează». Liviu Teodorescu: «Dacă arta are puterea să vindece, acum e cazul să o facă»

liviu_teodorescu_marica_uite_cine_danseaza.jpg

liviu teodorescu marica uite cine danseaza
Liviu Teodorescu și perechea au dansat pentru unchiul său la ”Uite cine dansează”
foto: captură video Pro TV

 

Liviu Teodorescu nu și-a putut stăpâni lacrimile atunci când a vorbit despre unchiul său, care a fost diagnosticat cu cancer pulmonar în urmă cu 8 luni de zile. Cântărețul a povestit cum acesta a trecut luni de zile prin momente de durere intensă, însă a preferat să nu spună nimănui. Acum se luptă pentru viața sa, la ședințele de chimioterapiel. Ca să-i dea speranța necesară pentru a continua să lupte, Liviu și partenera sa, Marica, au încercat să-i spună povestea în pași de dans contemporan. Au primit 7 de la Gigi, 8 de la Andreea, 7 de la Florin Călinescu și 7 de la Mihai Petre.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1