La ştiri sigur nu se îmbrăca aşa! Ce ţinută de scandal a avut o vedetă tv

prezentatoare.jpg

crina abrudan fosta prezentatoare sport antena 1
Prezentatoarea tv a plecat de acasă extrem de sumar îmbrăcată
Foto: arhivă personală

Dress-code-ul Cool Vibe, impus la ediţia din acest an a Media Music Awards, le-a pus imaginaţia vedetelor la grea încercare. În timp ce unele au cerut sfaturi preţioase stiliştilor pentru a face o figură frumoasă pe covorul verde, altele au mizat pe ţinute îndrăzneţe. O apariţie extrem de curajoasă a avut şi Crina Abrudan, fosta prezentatoare de la Antena 1. Odinioară, în sacou, la pupitrul ştirilor sportive, marţi, blonda i-a lăsat cu gura căscată când a apărut într-o ţinută de scandal, fiind parţial îmbrăcată.

La ediția din acest an a Media Music Awards, artiștii și vedetele invitate au fost rugate să respecte un cod vestimentar mai aparte. Este vorba de Cool Vibe, un concept ce descrie perfect energia pe care o transmite renumita gală de premii muzicale. Aşa se face că pe Green Carpet și pe scena evenimentului am asistat la o paradă de ținute vestimentare cool, cât mai creative, ce deja au devenit sursă de inspirație pentru fanii artiștilor invitați și pentru oricine își dorește să urmeze trendurile vestimentare ale momentului.

crina_abrudan_mma.jpg

crina abrudan mma tinuta
Crina Abrudan a şocat cu look-ul ei rebel
Foto: arhivă personală

Crina Abrudan (39 de ani) a fost una dintre apaţiriile-şoc. Blonda a renunţat la hainele cuminţi şi s-a rezumat să îmbrace doar o cămaşă vaporoasă şi un ham pe post de fustă. Bluza vedetei a lăsat la vedere un sutien din dantelă, accesoriu extrem de sexy. Ţinutei sumare, Crina a asortat o pereche de sandale şi câteva brăţari late din piele, care i-au completat look-ul rebel.

Nimic din imaginea de marţi nu ne mai aminteşte de Crina Abrudan de la pupitrul ştirilor sportive de la Antena 1, de acum trei ani. Pe atunci, blonda se îmbrăca până în gât, iar fanii îi pândeau apariţiile în care vedeta scăpa o bluză mai decoltată. Vedeta s-a retras din televiziune, dar nu a dispărut de pe scena mondenă. Vara aceasta ea s-a căsătorit cu fostul fotbalist, Gabi Popescu, după o relaţie de 9 ani.  

Loading...

Citește și

 • crina abrudan

  Mai bine de trei ani s-au scurs de când Crina Abrudan, frumoasa prezentatoare a ştirilor sportive de la Antena 1, a renunţat la televiziune şi nici nu a mai bătut palma cu alte trusturi de presă. Prezentatoarea şi-a cumpărat un apartament într-un complex rezidenţial de lângă Bucureşti şi după ce a văzut că i-a ieşit bine partea de design interior, şi-a încercat norocul şi în afaceri.

 • crina abrudan

  Crina Abrudan s-a cununat civil după 9 ani de relaţie cu fostul fotbalist Gabi Popescu, joi, 6 iulie. Ceremonia a avut loc la Starea Civilă de la Sectorul 3.

 • crina abrudan rochie de mireasa gala lahav

  A fost o noapte pe care Crina Abrundan, Gabi Popescu, naşi şi invitaţii lor şi-o vor aminti mult timp de acum încolo. Fosta ştiristă de la Antena 1 s-a căsătorit şi a petrecut până în zori la un local pe malul Lacului Snagov în compania a peste 130 de prieteni, rude şi apropiaţi. Cei doi miri s-au bucurat de un tort cu patru etaje decorat cu flori naturale.

 • crina abrudan tort nasi cosmin olaroiu sotie luminita

  Crina Abrudan şi Gabi Popescu s-au căsătorit sâmbătă (8 iunie) la Snagov într-un decor de basm, organizare de care s-au ocupat mirii, dar şi naşul, Cosmin Olăroiu. Părintele spiritual al celor doi este recunoscut drept unul dintre cei mai generoşi oameni atunci când vine vorba de fini, pentru care nu se uită la bani. De-a lungul timpului, s-a vehiculat că Olăroiu ar fi scos din buzunar peste un milion de euro pentru toţi cei pe care i-a condus la altar sau i-a botezat.