La soare te puteai uita, dar la buzele lui Barbie de România, ba!

sabrina_fabian.jpg

sabrina fabian
Sabrina Fabian a avut buzele acoperite cu steluțe la Gala Premiilor Radar de Media
foto: Sever Gheorghe

Adolescenta care a devenit vedetă peste noapte, după ce a leșinat la audițiile show-ului X Factor de la Antena 1, a furat prim-planul la Gala Premiilor Radar de Media miercuri seară. Sabrina Fabian, supranumită Barbie de România, a surprins cu un make-up strălucitor la propriu. Buzele blondei au fost ”invadate” de steluțe.

Detaliul strălucitor nu a fost însă foarte fidel. Până la finalul evenimentului, steluțele își luaseră deja zborul de pe buzele Sabrinei, iar adolescenta a rămas doar cu coroniță de prințesă.

sabrina_fabian_2.jpg

sabrina fabian
Sabrina Fabian a purtat o coroniță de prințesă
foto: Sever Gheorghe

 

Sabrina Fabian (17 ani), supranumită "Barbie de România", a căzut pe scena de la X Factor, vineri seară (25 septembrie), în cea de-a treia ediţie din acest sezon. Blonda, elevă în clasa a XII-a, a făcut patinaj de performanță și a fost model pentru o agenție americană.

"Când am terminat patinajul artistic, am vrut o schimbare radicală în viaţa mea şi m-am făcut blondă. Apoi am intrat în atenţia publicului, fiind sută la sută naturală şi pentru că nu am nicio operaţie", a povestit Sabrina la X Factor 2015. Un lucru e sigur, Barbie de România a reușit să intre în atenția publicului și are toate șansele să-și păstreze mult timp vizibilitatea.

Sabrina a lansat o piesă anul trecut, împreună cu VEO

 

Loading...

Citește și

  • x factor 2015 concurenta lesinat

    După episodul de vineri (25 septembrie), toată lumea se întreabă cine e fata care a leșinat la X Factor. Sabrina Fabian (17 ani), cunoscută drept „Barbie de România”, a venit pe scena de la X Factor 2015 cu gândul de a se face remarcată. Blondina a reușit, dar nu prin talentul ei, ci pentru că a leșinat după ce a uitat versurile melodiei. Echipa de la X factor a intrat în panică, în momentul în care adolescenta a căzut ca secerată pe scenă.

  • sabrina

    Concurenta Sabrina Fabian (17 ani), numită şi "Barbie de România", a căzut pe scena de la X Factor 2015, vineri seară (25 septembrie), în cea de-a treia ediţie din acest sezon. Blonda care face performanţă în patinaj a speriat atât juriul emisiunii, cât şi publicul prezent.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1