La sală sunt zmei, dar în reality show-uri au fost doborâți rapid

6_1.-2col-alex-velea.jpg

Alex Velea se mândrește cu mușchii și cu tatuajele lui

Pozează de la sala de forţă, plini de muşchi, duri, trăgând de fiare, dar se pare că asta nu-i ajută prea mult în realitatea de pe teren. Nevoiţi să facă faţă unor încercări fizice grele la reality-show-urile la care participă, mulţi artişti constată că lucrurile nu sunt atât de uşoare şi că, în ciuda musculaturii impresionante, sunt depăşiţi de situaţie.

Musculosul Sonny Flame, pe numele său real Răzvan Mihai Preda (33 de ani), a acceptat oferta de a pleca în Republica Dominicană unde anul acesta se filmează “Survivor România” de la Kanal D.

 

A dovedit că se descurcă destul de bine pe trasee, dar, din păcate, încă din prima ediţie s-a accidentat la cot. Sonny Flame este la primul reality-show şi, probabil, experienţa îl va ajuta să înveţe din greşeli, să evolueze. 

6_6.-1col-sonny-flame-dur3.jpg

sonny flame
Sonny Flame, dur tot la sală, sensibil în fața durerii


Problemele de sănătate l-au făcut pe Alex Velea anul acesta, la “Asia Express”, să fie mai greu în mişcări. Nu a fost prea îndemânatic şi s-a clasat mai mereu pe ultimele locuri la unele probe. „Să nu se gândească nimeni de acasă că nu am făcut tot din ceea ce puteam face, sau că nu suntem motivaţi, sau implicaţi.

6_3.-3col-alexveleasb4e95f.jpg

Văzând câte are de făcut pe teren, Alex Velea se ia cu mâinile de cap

Ne-am dorit mereu să ajungem primii şi să o facem într-un mod frumos”, a spus Alex Velea la un moment dat, după ce au pierdut o probă.
Şi Dorian Popa (31 de ani) a întâmpinat probleme de sănătate după fiecare emisiune tip reality-show la care a participat.

6_2.-2col-dorian-popa-sala.jpg

dorian popa
Dorian Popa e super-forțos în sala de sport. În practică, nu e așa invincibil

 

În 2015, în timpul filmărilor la “Sunt celebru, scoate-mă de aici” (PRO TV), a slăbit îngrozitor de mult, fiind de nerecunoscut la întoarcerea în ţară. Apoi, în 2018, la filmările din Madagascar pentru “Ultimul trib”, şi-a rupt ligamentele şi meniscul interior şi exterior de la piciorul stâng în timpul unei probe.

A fost chiar nevoie de intervenţia echipajului de la salvare care l-a dus la spital. După câteva operaţii şi luni de antrenamente, în care a învăţat să meargă din nou, şi-a reluat activitatea.

Nici la “Asia Express” sezonul 2 din 2018 nu a strălucit prea tare, acolo fiind însoţit de mama sa.

Mario Fresh (20 de ani) a fost la începutul lui 2019 la “Exatlon” de la Kanal D. A stat destule săptămâni, însă a ieşit la un moment dat după ce a dovedit că se mişcă destul de greu pe trasee, la probele practice. Plus că acum, când a participat cu Alex Velea (35 de ani) la reality-show-ul “Asia Express”, au ieşit a doua echipă din concurs, însă s-a ales şi cu câteva probleme de sănătate.

6_5.-3col-mario-fresb4e96b.jpg

mario fresh
Mario Fresh, în lacrimi la Exatlon

 

După ce s-a întors din Taiwan, Mario a făcut un RMN şi a descoperit că are discopatie lombară, vertebrele L4-L5 fiind tasate. Acum, e nevoit să facă recuperare. „M-am mişcat extraordinar de greu din cauza problemelor de sănătate.

6_10.-1col-mario-freb4e9c4.jpg

Mario Fresh a avut mari dureri de spate

M-am uitat la ce s-a difuzat şi s-a dat doar un sfert din ce am filmat. Pur şi simplu nu-ţi mai simţi piciorul când alergi, vertebrele alea sunt tasate şi apasă acolo. La un moment dat îmi căram piciorul după mine, îi ziceam «Hai, vino!». Am început recuperarea cu Tiberiu Vintilă. Muşchii sunt foarte încordaţi”, a spus Mario Fresh la Antena 1.

6_9.-1col-lino-golden.jpg

Lino Golden a ajuns la spital

La rândul lui, Lino Golden, pe numele său real Radu Cârstea (22 de ani), a slăbit 10 kilograme în acelaşi reality-show şi a dovedit că mai bine se descurcă la sală decât pe teren. La probe, solistul era greoi şi rareori a câştigat competiţiile cu colegii săi războinici. Apoi s-a îmbolnăvit, nu a mai putut să doarmă, a ajuns la spital şi, în final, a fost eliminat. 
Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1