Vedetele fac mișcare pe biciclete, trotinete şi motoare de fițe

5_1.jpg

Familia Temişan, pe ”jucăriile” din dotare

Vedetele autohtone au renunţat la bolidurile de lux, preferând mijloacele de transport pe două roţi. Fostul mare jucător de tenis Ilie Năstase a fost surprins, săptămâna trecută, de fotoreporterii Click! în timp ce pedala de zor pe străzile din Mamaia. Dar lista cu artiştii sportivi e lungă, pozele lor, de pe conturile sociale, făcând deliciul internauţilor.

Adelina Ioana Pestriţu (33 ani) şi soţul ei, Virgil Şteblea, bat străzile Bucureştiului pe un vehicul electric, care costă în jur de 1.500 euro.

1_1.jpg

Adelina Pestriţu şi soţul ei au rămas în mijlocul drumului

”Hai, că am făcut şi pană”, a scris ea în dreptul fotografiei, amuzată de situaţie. Loredana Groza (50 de ani) a îmbrăcat o ţinută lejeră şi a ieşit şi ea la câteva ture pe bicicletă: ”Sunt la răscruce de drumuri, încotro s-o iau?”, se întreba ea, deunăzi, pe Facebook. Aurelian Temişan s-a pozat alături de soţia Monica Davidescu şi de fiica lor, în parc, fiecare pe ”jucăria” din dotare.

88_1.jpg

Ilie Năstase: ”Am mai şi căzut, dar nu m-am lovit grav”

Cât îl priveşte pe Ilie Năstase, care va împlini 74 ani pe 19 iulie, lui nu i se pare vreun mare efort să pedaleze zilnic zeci de kilometri: „Eu merg doar pe bicicletă, pentru că mi-a suspendat Poliţia carnetul pe doi ani, dar conduce soţia mea. Am mai şi căzut de pe bicicletă, dar n-am păţit nimic. Eu stau în maşină, o aştept pe soţia mea când merge la cumpărături.

4_1.jpg

Loredana Groza: ”Sunt la răscruce de drumuri, pe unde o iau?”

Pe ea o opresc şi o întreabă poliţiştii, pe mine mă văd aşa, mai bătrân, mâine-poimâine fac 75 de ani, şi nu mă întreabă nimic, mă lasă în pace”, ne povestea Ilie, în perioada de izolare. Fotoreporterii Click! l-au surprins, săptămâna trecută, pe Nasty, în staţiunea Mamaia, pe o bicicletă de 2.000 de lei, semn că vrea să se menţină în formă pentru soţia tinerică. Ilie Năstase şi Ioana Simion (44 de ani) s-au cununat religios pe 6 iunie, la o mănăstire din Techirghiol. Iar Dani Oţil (39 ani) nu lasă pentru nimic în lume pasiunea pentru maşinile de competiţii.

6_1.jpg

Adrian Nartea din ”Vlad”, plin de noroi, pe câmp

Abonat al concursurilor de acest gen, dar şi de motor, matinalul Antenei 1 s-a pozat lângă maşina de raliu. ”Vă tot zic că după fiecare ploaie apare şi soarele. O zi care nu anunţa nimic s-a transformat pe parcurs”, a scris el pe  conturile sociale. În urmă cu două zile, Dani a participat la o competiţie de motoare unde a obţinut locul 1. ”Locul în cursa doi. E cea mai bună clasare a noastră la o cursă pe circuit”.

2_1.jpg

Dani Oţil e as la raliu

Adrian Nartea (38 ani), interpretul rolului ”Vlad”, din serialul cu acelaşi nume de la PRO TV, s-a pozat plin de noroi, pe un câmp, după o plimbare lungă pe bicicletă. Nu mulţi ştiu, dar el este de profesie şi profesor de sport. Nu în cele din urmă, solistul Dinu Maxer (48 ani) a optat pentru o trotinetă electrică, cu care s-a plimbat prin staţiunea Venus, unde seară de seară face show la un local.  

Loading...