La nici șapte luni, băiețelul Adelei Popescu a rostit primul cuvânt

adela.jpg

adela popescu radu valcan
Adela, Radu și micuțul Alexandru
Foto: Instagram

În luna iunie, Adela Popescu (30 de ani) și Radu Vâlcan (39 de ani) au devenit părinții unui băiețel perfect sănătos. Micuțul Alexandru le luminează viețile și le cere celor doi tot timpul din lume, dar acest lucru nu-i deranjează deloc. Ba dimpotrivă. Și-au dorit acest copil atât de mult încât ziua le pare prea scurtă pentru a o petrece cu moștenitorul lor.

Au trecut aproape șapte luni de când Adela este mămică, iar acest lucru o face cu adevărat fericită. Unul dintre momentele pe care le așteaptă orice părinte este cel al primului cuvânt rostit de copilaș. Prezentatoarea de la "Vorbește lumea" a povestit despre acest mult așteptat episod din viața ei și a dezăluit care a fost primul cuvânt al lui Alexandru, dar și "luptele" din părinți. Atât ea, cât și Radu au încercat să-i inducă puiului lor ce să spună.

"Până acum, băiatul s-a înțeles cu noi cu câte un ghe, ghi, uuuuu, oooo, bla, eh și așa mai departe. Însă pe ascuns, și eu și taică-su insistam, nerăbdători, fiecare după propriul interes, să repete cuvintele magice. „Maaaa-maaaa”, în speță. Copilul râdea și practic mă batjocorea răspunzându-mi cu ghiiiiiii sau gheeee! Eu insistam și când întindea mâna să ma mângâie, repetam „Maaaaa-maaaaa”! Copilul privea uimit că nu înțeleg că nu a venit încă momentul. Radu, de asemenea, într-o pauză de citit povești, „scapă” ca din senin câte un „tttta-ttta” apăsat. Ce să mai zic, războiul stelelor, pistol cu apă pe lângă noi. Problema este că astăzi, de Moș Nicolae, iubirea mea a hotărât că a venit momentul. Momentul să spună primul cuvânt cu înțeles de sine stătător. Cu durere în inimă, vă anunț că Alexandru a spus clar și răspicat TA-TA", a scris Adela Popescu pe blog.

 

 

Loading...

Citește și

  • adela popescu radu valcan

    Adela Popescu (30 de ani) și Radu Vâlcan (39 de ani) au descoperit o cu totul altă viață de când în lumea lor a apărut Alexandru, copilul pe care și l-au dorit atât de mult. Universul se rotește în jurul comorii lor, iar cele două vedete sunt în stare de orice pentru a se asigura că moștenitorul este fericit, sănătos și crește frumos.

  • adela popescu radu valcan

    Adela Popescu a fost supusă unei operații de urgență, luni, 14 noiembrie, la câteva ore după ce ieșise din direct de la "Vorbește lumea", emisiunea de la Pro Tv pe care o prezintă alături de Cove. Soțul ei, Radu Vâlcan, a dus-o degrabă la medic, acolo unde diagnosticul a fost crunt: peritonită, adică o apendicită ce s-a agravat și care putea avea urmări groaznice.

  • adela popescu

    Operată de urgenţă după ce a acuzat puternice dureri abdominale, Adela Popescu nu are doar probleme de sănătate, ci şi o îngrijorare firească ce apus stăpânire pe ea. Proaspăta mămică a ţinut neapărat să se întoarcă rapid acasă şi să-i fie alături băieţelului ei Alexandru, în vârstă de doar cinci luni, mai ales că actriţa alăptează la cerere, dar medicii i-au interyis deocamdată acest lucru.

  • La 30 de ani are o casă, un soţ perfect, un copil minunat şi o carieră solidă. Totuşi, Adela Popescu a bifat toate aceste lucruri cu mult timp în urmă, în telenovelele în care a jucat la Acasă şi Pro TV. A făcut amor deşi era virgină, a fost mamă, s-a căsătorit, s-a despărţit.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1