La "Insula iubirii" s-a făcut sex pe bune, la "Vara ispitelor", nu! Bogdan Vlădău face dezvăluiri incendiare EXCLUSIV

24-vedete-1-cosmina-si-vladau.jpg

2001 – «Vara ispitelor» (PRO TV). Aşa arătau Cosmina Păsărin şi Bogdan Vlădău când au participat la show-ul de la PRO TV. Ea avea 18 ani, el, 21

Scena de sex care va difuzată duminică (31 mai), de la 20.30, la “Insula iubirii” (Antena 1), a făcut vâlvă în showbiz. Bogdan Vlădău, primul bărbat celebru despre care se ştia că a făcut amor în direct la TV a povestit, pentru Click!, detalii incredibile din culisele acestui gen de reality-show.

Nici n-a început bine la Antena 1 show-ul prezentat de Radu Vâlcan, căci am şi avut parte de primele scene de infidelitate. Mai exact, Deea, una dintre concurentele care venise la emisiune împreună cu iubitul ei, nu şi-a ţinut hormonii în frâu şi a făcut sex cu ispita Tomi. Momentul va fi difuzat în emisiunea de duminică seară (31 mai), când vom vedea şi reacţia bărbatului înşelat. 

24-vedete-2-3-col-insula-iubirii.jpg

2015 – «Insula iubirii» (Antena 1). Deea şi ispita Tomi fac sex în cameră, iar partida de amor va fi difuzată mâine seară

Şi deoarece “Insula iubirii” e o copie fidelă a emisiunii “Vara ispitelor”, difuzată în 2001 la PRO TV, noi l-am contactat pe Bogdan Vlădău (35 de ani), fostă ispită masculină în show, pentru a comenta scenele de sex de la Antena 1. Se ştia despre Bogdan că a făcut amor în emisiune cu Cosmina Păsărin (32 de ani), ea având atunci exact rolul pe care îl are acum Deea, la “Insula Iubirii”: cel de iubită infidelă.

Ceea ce ne-a povestit Bogdan răstoarnă la 180 de grade tot ceea ce se ştia despre show-ul de acum 14 ani, de la PRO TV.

„La «Insula iubirii»” s-a făcut sex pe bune, la noi, nu. Nu eram atât de prost încât să fac sex în faţa camerelor. A fost o scenă filmată în soarele foarte puternic, iar la montaj a părul totul într-un fel anume. Adică s-a lăsat acea impresie telespectatorilor,  noi n-am făcut sex pe bune”, a spus Vlădău pentru Click!. 

Mona Segall: «La “Vara ispitelor” am putut să manipulez cât am vrut eu»

24-segall.jpg

Mona Segall

Şi creierul emisiunii, producătoarea Mona Segall, a vorbit despre manipularea din show-ul de la PRO TV. Întrebată care e proiectul ei preferat, ea a răspuns, fără ezitare: “«Vara ispitelor». Pentru că acolo am simţit că tot ce se întâmplă iese din mâinile mele. Am manipulat. Dar probabil că asta îmi place. Acolo am putut să manipulez cât am vrut eu”, declara producătoarea Mona Segall într-un interviu pentru PRO TV.

 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1