La fel de fermecătoare și acum! Iată cum arăta Margareta Pâslaru acum 54 de ani

43_copy.jpg

2020. Margareta a rămas la fel de cochetă

Celebra solistă Margareta Pâslaru va împlini 77 de ani, pe 9 iulie, însă a rămas la fel de energică, exact ca la debutul muzical.

În plus, ea şi-a păstrat şi frumuseţea cu care a făcut furori în anii tinereţii. Cântăreaţa, devenită celebră cu piesa ”Lasă-mi, toamnă, pomii verzi!”, a publicat ieri pe conturile sociale o fotografie de acum 54 de ani, când avea un trup tras ca prin inel şi putea concura lesne la un concurs de ”Miss”.

122_copy.jpg

1966. Pe platourile de filmare de la Buftea

Fanii i-au trimis complimente şi un munte de aprecieri. Margareta a povestit, într-un interviu de suflet pentru okmagazine.ro, despre o zi din viaţa ei: „Îmi descarc ideile la pian, cizelez armoniile, textul. Apoi lucrez cu orchestratorii. Urmează programarea înregistrării pentru care mă pregătesc studiind interpretare. În altă zi, revin la mixaj. Timpul liber ocazional este productiv şi el, citesc, învăţ, studiez, dau curs unor invitaţii la evenimente culturale. În funcţie de locul în care trebuie să ajung, îmi schiţez singură costumul, îmi aleg ţinuta vestimentară”.

La toate evenimentele, Margareta atrage atenţia, prin cochetărie. 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1