La ce probleme de sănătate se expun Anda Adam și Alina Pană în timpul probelor de la Exatlon

anda-adam.jpg

anda adam, silicoane, exatlon
Foto: arhivă personală

Fetelor, aveți grijă de silicoanele voastre! Anda Adam și Alina Pană, concurente la Exatlon, sunt vizate. Acestea fac sport intens în cadrul emisiunii, își expun implanturile la diverse șocuri, astfel că medicii spun că e posibil să aibă nevoie de o nouă intervenție.

Cine are bustul mărit trebuie să aibă grijă toată viața! Oricând implantul poate suferi modificări, mai ales dacă femeia face mișcări bruște, exerciții fizice intense.

Iar dintre toate, șocurile sunt cele mai nocive. Anda Adam, de la echipa ”Faimoșilor” și  culturista Alina Pană de la ”Războinici” sunt sexoasele de la Exatlon.

alina-pana-competitie.jpg

alina pana, culturista, silicoane, exatlon
Alina Pană a câștigat numeroase concursuri de culturism
Au sâni imenși, dar artificiali și nu se menajează deloc. Se aruncă în apă de la înălțime, se aruncă pe burtă pe diverse rampe, se târăsec pe sub obstacole.

Habar nu au la ce risc se spun!

”Sânii falși pot fi contuzionați, se poate rupe capsula, iar în cazul acesta apare sângerarea, sunt dureri și cicatricea se poate contract. Este un proces progresiv, timp în care implantul se strânge până ajunge la o formă sferică, vorbim acum despre un sân deformat. Când se ajunge la contractură capsulară se scoate implantul și, după două luni, se poate pune altul. Intervenția costă câteva sute de euro. Chiar dacă implantul se sparge nu curge. Atunci când îți pui silicoane te supui unui risc, dar s-a demonstrat că femeile care au sunt mai fericite și au încredere în ele”, ne-a declarat unul dintre cei mai căutați esteticieni din Capitală.

Exatlon se difuzează de sâmbătă până marți, de la ora 20.00, iar premiul final este de 100.000 de euro.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1