La ce alimente a renunțat Nicole Cherry de când i s-a spus că e grasă

nicole_cherry.jpg

Nicole Cherry ține un regim foarte strict
Foto Instagram

Nicole Cherry a fost acuzată că s-a îngrășat foarte tare, drept urmare ea a ținut să renunțe la mai multe alimente pentru a arăta așa cum ar trebui în viziunea prietenilor virtuali de pe rețelele de socializare unde a fost criticată.

Nicole Cherry merge des la sală acum și are grijă ca alimentația ei să fie echilibrată. Artista merge la masaj oricând are ocazia și nu se abate la acest program fizic și alimentar pe care-l respectă cu strictețe.

Ce alimente nu consumă Nicole Cherry

Nicole Cherry a renunțat la mâncarea nesănătoasă și acum are foarte mare grijă la ce consumă. Astfel că, ea nu mănâncă deloc produse din făină albă și zahăr.

„Nu mai mănânc produse din faină albă și zahăr, ci totul este integral. Însă, nu am scos pâinea din alimentație, pentru că, la sfaturile antrenoarei, la varsta mea, nu este cazul. Am ales variantele sănătoase -pâine integrală/orez sălbatic /paste integrale! Carne slabă și pește, pentru că toate au proteine , grăsimi, carbohidrati, dar sunt astfel calculate, pentru a-mi modela frumos trupul”, a declarat ea pentru libertatea.ro.
 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1