La asta nu te-ai fi așteptat! Mihaela Rădulescu, triunghi amoros cu gemeni

mihaela_radulescu_1.jpg

mihaela radulescu
Mihaela Rădulescu (47 de ani)
foto: Arhiva Personală

Jurata de la „Românii au talent” a avut, fără îndoială, o vară aglomerată. Mihaela Rădulescu şi-a decorat noua casă de la Monte Carlo și a încercat să descuce ițele unei povești de dragoste complicate, cu doi frați gemeni în prim-plan.

Cunoscută mai cu seamă pentru realizările ei din lumea divertismentului de televiziune, Mihaela Rădulescu (47 de ani) a fost solicitată, nu o dată, și pentru filme de lung-metraj.  Cea mai recentă provocare din acest domeniu s-a derulat departe de ochii curioșilor, în această vară, când Mihaela a jucat rolul unei actrițe îndrăgostite de doi frați gemeni. Este vorba despre ”Magia Dragostei”, proiectul cinematografic al Brândușei Novac.

„Mihaela a terminat filmările, însă trebuie să se întoarcă în ţară ca să mai tragă câteva scene care nu erau prevăzute în scenariu. Rolul ei este cel al unei actriţe care trăieşte o poveste de dragoste cu doi fraţi gemeni”, au dezvăluit pentru Click! surse din anturajul regizoarei.

Din distribuţia filmului s-ar părea că mai fac parte Manuela Hărăbor, Doru Octavian Dumitru și Mihai Constantin. Filmările s-au desfăşurat în Bucureşti. „Vă putem spune că filmările au avut deja loc şi acum se montează filmul. Mai au nevoie de câteva scene cu Mihaela Rădulescu şi ar trebui să se filmeze din nou. Probabil că premiera va avea loc anul viitor”, au mai declarat aceleași surse pentru Click! 

În pat cu Dan Chișu! 

Pentru Mihaela Rădulescu, aceasta nu este prima experiență în lumea cinematografiei. În 2005, vedeta a jucat în pelicula „15”, regizată de Sergiu Nicolaescu, un an mai târziu a apărut în „Legături bolnăvicioase”, iar în 2007 în „Fall Down Dead”, o producţie filmată la Hollywood.

În 2014, Mihaela a apărut în „Selfie”, unde o interpretează pe soţia personajului jucat de Dan Chişu, mama lui Yasmine, alias Crina Semciuc.

mihaela_radulescu_dan_chisu.jpg

mihaela radulescu dan chisu
Mihaela Rădulescu și Dan Chișu, în ”Selfie”
foto: captură
Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1