La 68 de ani, Mirabela Dauer taie şi spânzură la Antena 1

12-vedete-3-col-mirabela-mihai-petre.jpg

Mirabela Dauer l-a îndrăgit repede pe colegul Mihai Petre

Carismatică, cu glumele la ea, dar şi cu vorbe tăioase atunci când e cazul, Mirabela Dauer (68 de ani) a avut toate atuurile pentru a fi aleasă în juriul emisiunii “Bravo, România”, care va debuta la Antena 1 luni (4 aprilie), de la ora 20.30.

Solista va da verdict alături de colegii Mihai Petre, Răzvan Simion şi Dani Oţil. Îndrăgita artistă revine astfel în trustul Intact, după ce în 2014 a fost jurat în show-ul “Pentru că... talent”, de la ZU TV. S-a împrietenit repede cu colegii mai tineri, iar cel care i-a intrat repede la inimă a fost Mihai Petre.

„Pe Mihai de-abia l-am cunoscut, dar mi-e deja foarte drag. E un «mucalit» extrem de simpatic şi un jurat foarte corect. Uneori îi aduc şi bomboane”, ne-a spus Mirabela. Noul show, care va fi difuzat în fiecare marţi, îmbină divertismentul cu acţiunile caritabile. Oameni din diverse domenii, care nu au nici o legătură cu scena, de la bucătari, la vatmani sau corporatişti, lasă deoparte meseria pe care o fac zi de zi şi urcă pe scenă, totul pentru a ajuta un coleg sau un prieten aflat în suferinţă.

Şi ei fac emisiuni la vârsta a treia!

Mirabela nu e singura “bunicuţă” de la tv. Corina Chiriac (66 de ani) prezintă emisiunea “Opriţi timpul”, la Naţional TV, iar veteranul Mitică Popescu (79 de ani) realizează, din 1999, emisiunea “D’ale  lu’ Mitică”, la TVR 2.

 

Loading...

Citește și