L-a pus la dietă noua iubită pe Bebe Cotimanis? Ce mult a slăbit actorul!

De când iubește și muncește alături de Iulia Dumitru, actorul a scăpat de burtă și pare mai tânăr cu 10 ani. Fotoreporterii Click! i-au surprins împreună, într-o formă de zile mari.

Se hrănește cu iubire și se pare că îi este suficient. De două luni, de când a ieșit la iveală relația lui cu colega de scenă Iulia Dumitru, Constantin (Bebe) Cotimanis a trecut prin schimbări matrimoniale, dar și legate de siluetă. S-a separat de Florina Mărcuță, se pare că s-a mutat la Pitești cu noua iubită și a dat jos și mai bine de 10 kg.

Cu o imagine inconfundabilă în showbiz, carismă, voce gravă, chelie și burtică rotunjoară, Bebe Cotimanis (63 de ani) a reușit să ne surprindă recent, având noutăți spectaculoase în viața personală. S-a despărțit de Florina Mărcuță (49 de ani) după aproape 2 decenii, s-a îndrăgostit-lulea de colega de scenă Iulia Dumitru, ba chiar s-ar fi mutat împreună cu aceasta la Pitești, acolo unde joacă pe scena teatrului “Alexandru Davila”.

Însă actorul are angajamente și în Capitală, iar zilele trecute a venit aici pentru reprezentația din 28 martie a piesei “Las’ că știm noi”, de la Teatrul Elisabeta. La final, Cotimanis a preferat să conducă mai bine de 100 km până la Pitești, pentru a merge acasă la iubită.

A doua zi, un alt rol, de această dată la Teatrul Național, l-a readus pe Bebe Cotimanis în București, însă de data aceasta n-a mai venit singur, ci împreună cu iubita lui, distinsa Iulia Dumitru.

Fotoreporerii Click! i-au surprins împreună și trebuie să remarcăm noua siluetă a lui Cotimanis, actorul fiind vizibil mai slab cu vreo 10 kilograme. Îmbrăcat cu pulover negru și blugi, fostul jurat de la “Românii au talent” (PRO TV) părea că a găit elixirul tinereții sau poate că însăși iubita l-a determinat să aibă mult mai multă grijă de sănătate și de alimentație. După spectacolul de la TNB, “Luminița de la capătul tunelului”, în regia lui Mircea Cornișteanu, Bebe Cotimanis și Iulia Dumitru s-au îndreptat spre autostradă, semn că au tras tot către locuința lor din Pitești.

La începutul lunii februarie, actorul și noua lui parteneră au fost surprinși la mănăstirea Curtea de Argeș, unde au aprins lumânări și s-au recules. Pe drum, până acolo, s-au oprit pentru a admira peisajul și au făcut risipă de gesturi tandre.

Cu Florina Mărcuță s-a logodit în 2014

Bebe Cotimanis şi Florina Mărcuţă, de profesie make-up artist, s-au hotărât să facă pasul cel mare abia în vara lui 2014, când s-au logodit la o mănăstire din vârf de munte. Erau însă împreună de 15 ani. „Eu consider că pasul fusese făcut de mult, doar suntem o familie. Însă acum s-a copt situaţia. A fost o coacere spirituală”, povestea, pentru Click!, voice-over-ul de la PRO TV. Cei doi au împreună un fiu, pe Matei (16 ani), care este un elev model, pasionat de baschet şi de atletism. Puțini știu însă că Bebe Cotimanis mai are o fiică, dintr-o relaţie anterioară. Adela (28 de ani) şi-a moştenit tatăl şi a terminat facultatea de Film şi Televiziune. Acum realizează producţii de filme mici, traduceri din engleză şi îşi croieşte singură hainele.

Cu noua iubită face cuplu și pe scenă

Piesa de teatru “Old Love”, de la teatrul “Alexandru Davila”, din Pitești nu este singurul proiect care îi unește pe Constantin Cotimanis și pe Iulia Dumitru. Din vara lui 2017, ei au lucrat în paralel la un film și la o piesă de teatru. Mai mult, în ambele proiecte a fost cooptată și Ada Dumitru (23 de ani), fiica Iuliei Dumitru, și ea actriță talentată. Este vorba despre piesa de teatru “Romeo și Julieta”, pe care au jucat-o tot la Pitești, dar și despre pelicula “Coborâm la prima”, în regia lui Tedy Necula. Culmea, noua cucerire a lui Cotimanis este copia fidelă a Florinei Mărcuță: ambele sunt blonde, au trăsături fine, ochi albaștri și zâmbet suav. Par și de aceeași vârstă, însă actrița Iulia Dumitru nu-și face public anul nașterii, pesemne dintr-o cochetărie feminină lesne de înțeles.

Loading...

Citește și

  • bebe cotimanis florina marcuta

    Bebe Cotimanis are 62 de ani, dar iubeşte ca un adolescent. În timp ce el e fericit alături de colega de scenă, cu care trăieşte o poveste de dragoste şi în viaţa reală, soţiei i-a cam dispărut cheful de râs. Make-up artistul Florina Mărcuţă (49 de ani), femeia care i-a fost alături 17 ani, a fugit departe de ţară să uite de necazurile sentimentale.

  • bebe cotimanis iulia dumitru amanta

    Viaţa lui reală pare făcută după un scenariu palpitant! Bebe Cotimanis a şocat pe toată lumea când a fost fotografiat în tandreţuri cu o altă femeie decât soţia lui. Actorul este implicat sentimental cu o colegă de breaslă, cu care culmea, joacă în piesa de teatru "Old Love", pusă în scenă la Teatrul "Alexandru Davila" din Piteşti.

  • Florina Mărcuță (49 ani) a trecut printr-un mare șoc, după ce a aflat că soțul ei, Bebe Cotimanis (63 de ani), trăiește o poveste de dragoste cu Iulia Dumitru, actriță la Teatrul «Alexandru Davila» din Pitești.

  • În vara lui 2014, Florina Mărcuţă (49 de ani) radia în rochie de mireasă la braţul ginerelui Constantin Cotimanis (62 de ani). Iată că azi, după numai patru ani, este neagră de supărare după ce a aflat că celebrul actor o înşală cu o colegă de scenă. Fotoreporterii Click! au surprins-o zilele trecute abătută şi tristă.