L-a convins Alina pe Cristi Borcea să nu divorţeze?

img_0694.jpg

alina borcea
Alina a ieşit mai veselă din închisoare, ţinând-o în braţe pe micuţa Gloria
Foto Blitz

Rămâne o soţie devotată. Chiar dacă e serios afectată de vestea că Valentina Pelinel e însărcinată şi tatăl copilului ei ar putea fi Cristi Borcea, Alina nu renunţă la soţ. Aşa că i-a făcut, duminică (24 ianuarie), o vizită la penitenciar, împreună cu fiul şi fiica lor.

”Voi lupta pentru această căsătorie indiferent de situaţie. Şi dacă vor mai fi Valentine, Roxane, ce-or mai fi, eu nu am soţ de lăsat”, spunea în lacrimi Alina Borcea (31 de ani), la scurt timp după ce Valentina Pelinel a anunţat că este însărcinată. Aşa că imediat cum a avut ocazia, Alina s-a dus să-şi viziteze soţul pentru a putea sta de vorbă faţă-n faţă.

 

Duminică (24 ianuarie), ea a mers la Penitenciarul Jilava, acolo unde se află Cristi Borcea (46 de ani), împreună cu cei doi copii ai lor, Alexandru (3 ani) şi Gloria (5 luni), dar şi cu Patrick (18 ani), fiul cel mare din prima căsătorie a fostului acţionar dinamovist. A aşteptat cu nerăbdare în maşină, preţ de zeci de minute, până când a putut să intre în clădire, iar apoi a stat două ore de vorbă cu soţul ei. Discuţia şi revederea par să o mai fi liniştit, pentru că la ieşire era mai relaxată.

 • alina borcea
  Alina a ieşit de la vizită după aproape o oră petrecută cu soţul ei
  Foto Blitz
 • alina borcea
  Fetiţa cea mai mică a soţilor Borcea nu a părăsit braţele mamei sale
  Foto Blitz
 • alina borcea
  Alina a ieşit mai veselă din închisoare, ţinând-o în braţe pe micuţa Gloria
  Foto Blitz
 • alina borcea
  Alina s-a urcat rapid în maşina cu care a venit la penitenciarul Jilava
  Foto Blitz
 • Maximize

1/4

Alina nu a mai scos însă nici un cuvânt despre tatăl copiiilor ei, ca nu cumva să-şi mai supere soţul. Cristi Borcea nu ar fi luat până acum nici o hotărâre în privinţa divorţului, iar asta pentru că, potrivit apropiaţilor săi, fostul boss dinamovist este mai indecis ca niciodată.

Valentina Pelinel se iubeşte cu Borcea de ani buni

 

Pe 4 ianuarie, Valentina Pelinel confirma pe Facebook ceea ce ştia toată presa. ”Sunt foarte fericită să pot împărtăşi cu voi cea mai frumoasă veste: voi deveni mamă”, spunea ea, iar tăticul se presupune că ar fi chiar Cristi Borcea. Vestea că blonda îi va dărui un băiat afaceristului a enervat-o teribil pe soţia acestuia, Alina Vidican, care i-a adus jigniri fostului manechin. ”Este o zdreanţă. Eu ştiam despre ea că este stearpă”, a spus femeia, care s-a temut pentru familia ei. Imediat au apărut şi zvonurile unui posibil divorţ, căci presa a scris că fostul dinamovist vrea să se despartă de Alina şi să se căsătorească cu Valentina. Click! a dezvăluit faptul că Valentina Pelinel se iubeşte cu Borcea din 2010, atunci când ambii erau căsătoriţi. Dinamovistul cu Mihaela, de care s-a separat oficial în 2011, iar manechinul cu politicianul Cristian Boureanu, de care a divorţat în 2014. Puţini ştiu însă faptul că Valentina a mai rămas însărcinată o dată cu Borcea, în urmă cu cinci ani.

loading...

Citește și

 • alina borcea

  După ce Alina Vidican a plâns în direct din cauza zvonurilor că Valentina Pelinel (35 de ani) ar purta în pântece copilul soțului ei, Cristi Borcea (45 de ani) i-a interzis să mai facă orice fel de declarații. Duminică (24 ianuarie), blonda a mers împreună cu cei doi copii pe care îi au împreună, dar și cu fiul lui Borcea cu Mihaela, Patrick, să-l viziteze pe fostul acționar dinamovist la pușcărie.

 • Cristi Borcea, fostul acţionar dinamovist, va avea în curând şapte urmaşi, proveniţi din relaţiile cu patru femei. Totuşi, peste Ocean, Cromartie, un alt personaj din lumea sportului, l-a depăşit. Potentul fotbalist plăteşte o pensie alimentară de 336.000 de dolari anual.

 • cristi borcea

  Are 6 copii cu trei femei şi mai aşteaptă încă unul cu Valentina Pelinel! Cristi Borcea este mai tare ca Ştefan cel Mare. Fostul şef dinamovist a comis-o după ce şi-a înşelat nevasta în penitenciar cu fosta doamnă Boureanu, femeia despre care s-a zvonit ani la rând că i-ar fi amantă. Actele amoroase s-au consumat la Penitenciarul Poarta Albă acolo unde fostul patron de la Dinamo a avut program preferenţial.

 • cristi borcea

  Cristi Borcea (45 ani) are ce le povesti nepoţilor la bătrâneţe. Fostul boss de la Dinamo a avut la viaţa sa femei una mai frumoasă ca cealaltă. Pe lângă Mihaela, fosta soție şi Alina, actuala consoartă, omul de afaceri a fost surprins de nenumărate ori în compania mai multor femei celebre. Click! vă prezintă lista interminabilă a femeilor lui Borcea din ultimii zece ani.