L-a aruncat în brațele depresiei! Botezatu s-a întâlnit cu marea lui iubire

catalin botezatu.jpg

catalin botezatu
Cătălin Botezatu, pesimist în legătură cu starea lui de sănătate
foto: arhiva Click!

Cătălin Botezatu și-a reîntâlnit marea iubire la aniversarea Zinei Dumitrescu de la Snagov, când manechinele din ”generația de aur” a Mamei Zina au venit s-o sărbătorească pe cea care le-a marcat cariera. Designerul a dat nas în nas cu manechinul Dana Opsitaru, prima și cea mai mare iubire a vieții lui, iar întâlnirea l-a aruncat într-o stare de melancolie vecină cu depresia.

”Am întâlnit-o acolo pe Dana Opsitaru, marea mea iubire, o surpriză pentru mine deoarece nu știam că o să vină! Chiar dacă m-a certat că am uitat să o sun de ziua ei, numai Dumnezeu știe cât de mult am iubit-o”, a scris Cătălin Botezatu pe pagina personală de Facebook, la câteva ore după întâlnirea surprinzătoare.

114-vedete-2.jpg

2016. Cătălin Botezatu a îmbrăţişat-o cu foc pe femeia pentru care în tinereţe a vrut să-şi taie venele

 

Bote avea 19 ani când s-a îndrăgostit de Dana, care era căsătorită şi avea şi un copil. „ Au fost 7 ani în care Dana m-a făcut să mă simt din toate punctele de vedere bărbat, a fost femeia care mi-a fost iubită, mamă, amantă, soţie într-un anumit sens, a fost femeia care mi-a dăruit cele mai frumoase clipe din viaţa mea şi pe care o voi iubi toată viaţa, în felul meu, are un sertar anume în inima mea”, a declarat, mulți ani mai târziu, Bote.

dana_opsitaru.jpg

femeile din viata lui catalin botezatu dana opsitaru
Dana Opsitaru i-a fost iubită lui Cătălin când designerul avea 19 ani
foto: arhiva personală

 

Iubita lui Bote era mai mare cu opt-nouă ani decât el, însă vârsta nu a fost un impediment în relaţia lor. Deşi Dana a divorţat, drumurile celor doi s-au separat.

Întâlnirea de la petrecerea Mamei Zina l-a răscolit pe Cătălin Botezatu. ”Am trecut din nou în revistă anii petrecuți alături de ea, dar mi-am adus brusc aminte că acum sunt poate la fel de singur și nefericit ca după despărțirea de ea! Am iubit de multe ori de atunci, nu știu dacă cu aceeași intensitate, dar de fiecare dată cu sensibilitate și fidelitate totală. Am privit din nou în jurul meu și m-am simțit singur, inutil... Așa zisa celebritate mă apasă, mă marginalizează. Uneori mă întreb dacă mai am ceva de făcut, dacă mai merită să lupt, dacă vreau să ajung din nou pe malul unui lac peste ani și să mimez cu un zâmbet steril, ceea ce de fapt nu durează niciodată veșnic: iubirea”, a mărturisit designerul.

dana_opsitaru.jpg

dana opsitaru
Dana Opsitaru (a doua din stânga), într-o bluză vaporoasă cu imprimeu floral, la petrecerea Mamei Zina
foto: arhivă personală
Loading...

Citește și

  • catalin botezatu operatie

    Creatorul de modă este fără îndoială unul dintre cei mai râvniţi burlaci. Designerul în vârstă de 48 de ani care nu a ajuns nici acum la altar a avut relaţii cu doamne celebre, iar Click! îţi spune care sunt femeile din viaţa lui Cătălin Botezatu care i-au lăsat urme adânci în suflet.

  • camelia ilie

    Vila 23 din Snagov a fost duminică, 19 iunie, scena unei petreceri fastuoase, cu unele dintre cele mai frumoase manechine din istoria modei românești, muzică bună și colecții prețioase. Totul, pentru a o sărbători pe creatoarea de modă Zina Dumitrescu, la cea de-a 80-a aniversare. Ținuta serii a fost, cu siguranță, rochia cu vedere la sâni purtată de o fostă Miss România, manechinul Camelia Ilie.

  • Zina Dumitrescu a avut parte, duminică, de o petrecere cu mare fast la Vila 23 de la Snagov, unde a fost serbată de cei dragi la împlinirea celor 80 de ani. De la eveniment n-a lipsit nici colegul Zinei de azil, Ion Columbeanu.

  • zina dumitrescu

    Mare petrecere mare în Snagov, acolo unde Zina Dumitrescu, "mama modei românești", și-a aniversat cei 80 de ani împliniți în 16 iunie. Vila 23 din Snagov a fost locul în care vedetele s-au strâns pentru a-i ura de bine femeii care a schimbat destinul modei din România și pentru a o cadorisi.