Dan Negru, bântuit de gafa vieții lui: «L-am întrebat pe Dan Spătaru dacă mai bea alcool. Şi acum mi-e ruşine!»

dan-negru.jpg

dan-negru
Aşa arăta Dan Negru în 2001, când realiza la Antena 1 emisiunea “Academia vedetelor”
Citeste tot despre: 

Este cel mai longeviv prezentator la un post tv din România şi are în palmares un record imbatabil: a realizat 14 Revelioane consecutive, fiind lider de audienţă.

Din 1999, Dan Negru (43 de ani) este comoara postului Antena 1, care sâmbătă împlineşte 21 de ani de la înfiinţare, însă gafele nu au lipsit din cariera timişoreanului. La ceas aniversar, Negru a rememorat, pentru Click!, ruşinea pe care a păţit-o la început de drum şi pe care nu a putut să o uite nici până în ziua de azi.

“Primul interviu pe care l-am făcut vreodată a fost cu Dan Spătaru şi ţin minte că l-am întrebat, cu nesimţirea anilor pe care-i aveam, dacă mai bea alcool. M-a privit  surprins de întrebare şi mi-a dat un răspuns politicos şi elegant. I-am reamintit de asta peste ani şi mi-a spus că nu mi-a purtat pică pentru că mi-a văzut vârsta şi m-a înţeles. Azi, mi-e ruşine de interviul ăla şi de cât de tâmpit am putut să fiu”, ne-a spus Dan Negru. Prezentatorul de la "Next Star" ne-a povestit și ce făcea în 1992, atunci când postul din Băneasa, la care lucrează acum, prindea contur. "Făceam radio în Timișoara și-mi dădeam tot salariul pe discuri, pe care apoi le difuzam tot eu la radio. Și scriam pe la diferite publicații tot soiul de tâmpenii pentru că era moda ziarelor atunci. Mama are acasă o colecție uriașă cu ziarele la care scriam prin anii '90. Și ca să nu apar cu numele în două publicații simultan, în unele scriam cu pseudonim", și-a mai amintit Negru pentru Click!

_mis3990.jpg

Dan Negru, Antena 1, prezentator
Dan Negru, ieri-regele gafelor, azi-regele audiențelor
Foto: Antena 1
Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1