Kiriță, Cazacu și Slav, mai mult toți trei decât cu femei

giani-kirita-victor-slav-catalin-cazacu-vulturii-de-noapte.jpg

vulturii de noapte
Cei trei prezintă emisiunea "Vulturii de noapte", la Kanal D

A tunat și i-a adunat! Cei trei crai Victor Slav, Giani Kiriță și Cătălin Cazacu au devenit prieteni la cataramă, iar soarta i-a adus împreună și în proiecte profesionale.

Toată vara au făcut plajă împreună pe Litoral, după care au primit o emisiune la Kanal D, care se bucură de audiențe frumueșele. Este vorba despre “Vulturii de noapte”, difuzată în fiecare vineri, de la ora 23.15 și moderat de toți trei, la unison. Însă băieții nu se văd doar la serviciu, ci și în timpul liber, căci fotoreporterii Click! i-au surprins miercuri la prânz și la o cafea, la o terasă din zona Decebal.

catalin-cazacu-giani-kirita.jpg

Cătălin Cazacu, Giani Kiriță și Victor Slav își beau cafeaua împreună
foto: Mihai Ionescu

Păreau cam plictisiți unul de celălalt, căci mai mult au butonat telefoanele decât să interacționeze. Și mai au ceva în comun ”vulurii de noapte”: probleme în amor: Slav s-a despărțit de Bianca Drăgușanu, Cătălin Cazacu a fost implicat într-un scandal amoros cu Brigitte Năstase, iar Giani Kiriță este divorțat după 15 ani de mariaj.

victor-slav_2.jpg

Victor Slav a vorbit mult la telefon
foto: Mihai Ionescu
Loading...

Citește și

  • Kanal D a făcut schimbări majore în grila tv și vor lansa din toamnă o emisiune nouă. Schimbările făcute de patronii turci de la Kanal D le-au afectat pe unele vedete. Bianca Drăgușanu și-a pierdut emisiunea «Te vreau lângă mine» pe care o prezenta în locul Gabrielei Cristea. Însă alții au avut mai mult noroc, iar din toamnă, emisiunea «Vulturii de noapte» va fi difuzată de două ori pe săptămână.

  • Un ghinion nu vine niciodată singur. Am putea spune că această zicală i se potriveşte destul de bine lui Victor Slav (38 de ani), care după despărţirea recentă de Bianca Drăguşanu (36 de ani) a aflat că show-ul „Wowbiz”, pe care îl prezenta cu Andreea Mantea la Kanal D, a intrat într-o vacanţă pe o perioadă nedeterminată.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1