Kira Hagi promovează tradițiile aromânilor. Iat-o în rochie de mireasă veche de 100 de ani și cu tatuaj pe frunte

Citeste tot despre: 

Actrița Kira Hagi (24 de ani) a fost aleasă de societatea culturală „Aromânii“ din Bucureşti să promoveze tradiţiile culturii din care provine.

Fiica fostului mare fotbalist Gheorghe Hagi ( 55 de ani) a îmbrăcat un costum de mireasă de acum un secol. Tabloul tinerei Kira nu ar fi fost complet fără tatuajul de pe frunte, sub forma unei cruci.

627x0_1.jpg

În rochia de mireasă veche de 100 de ani

Sterică Fudulea, reprezentantul comunităţii armâne Filiala Tulcea, a spus pentru adevarul.ro: ”În trecut se obişnuia ca aromânii să tatueze pe mâinile sau pe fruntea copiilor o cruce. Prin acest semn se transmitea faptul că acele fetiţe erau creştine şi nu pot fi răpite“. Kira Hagi apare și în distribuţia filmului „Între chin şi amin“, inspirat de Experimentul Piteşti, regizat de Toma Enache.

Loading...
 
 

Citește și

  • gheorghe hagi kira hagi

    În familia lui Gheorghe Hagi lucrurile se petrec la superlativ, iar același lucru îl putem spune și despre prestația Kirei Hagi, fiica fostului mare fotbalist, în pelicula “Între chin și amin”. Tânăra face un rol senzațional în filmul regizat de Toma Enache, și care a avut premiera de gală marți, 1 octombrie, la Cinema Pro. În prezența părinților, Kira ne-a acordat la cald un interviu despre viața și cariera ei.

  • kira hagi fiica gheorghe hagi

    Kira Hagi, fiica lui Gheorghe Hagi, a povestit în cadrul emisiunii „În fața ta”, de la Digi24, drama prin care a trecut familia sa în perioada neagră a comunismului. Nimeni nu a știut până acum că străbunicul actriței a fost închis în lagărul din Aiud, bunicul din partea mamei a muncit la canal, iar unul dintre unchi a trecut prin ororile „Experimentului Pitești”.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1