EXCLUSIV Kinga Sebestyen, regina Kangoo Jumps, e bunică. Primele imagini cu Zador, nepotul de doar 7 luni

kinga-sebestyen-cu-nepotul-in-brate-la-sala.jpg

Kinga Sebestyen a fost vizitată la sală de nepoțelul, Zador
Kinga Sebestyen a fost vizitată la sală de nepoțelul, Zador

Kinga Sebestyen, regina Kangoo Jumps, este în culmea fericirii. Este bunica unui băiețel adorabil de doar 7 luni. Fiica vedetei, Sugarka, a născut în pandemie.

Kinga Sebestyen, cea care a transformat Kangoo Jumps într-un fenomen internațional, mărturisește că pandemia a venit, în cazul ei, cu o serie de provocări și neliniști, dar și cu multe aspecte pozitive: fiica ei a adus pe lume un băiețel.

zador-nepot-kinga-cu-mama-lui.jpeg

Micuțul Zador, în brațele mamei lui, Sugarka
Micuțul Zador, în brațele mamei lui, Sugarka

Pe Zador, primul ei nepot, pe care nu a apucat să-l vadă încă de la naștere. Și asta pentru că, în octombrie, atunci când a venit pe lume, Kinga se afla în izolare, după ce intrase în contact cu o persoană pozitivă.

Kinga Sebestyen se afla în izolare când s-a născut nepotul ei, Zador 

Dar, imediat ce a trecut de această perioadă, vedeta în ghete a fost nelipsită din viața micuțului. Deși are doar 7 luni, acesta a fost cu bunica lui la sală, acolo unde femeia petrece cel mai mult timp.

Astfel că la cei 47 de ani, aceasta arată senzațional. Pentru a se menține în formă, vedeta recunoaște că a mâncat sănătos și a băut foarte multă apă cu lămâie. 

Kinga Sebestyen: ”Cel mai minunat moment a fost când fiica mea a devenit mamă„

“Pandemia pentru mine a venit cu multe provocări, m-a impulsionat să mă adaptez rapid la noile condiții, dar și cu multe lucruri frumoase. Cel mai minunat moment a fost când fiica mea a devenit mamă. Deși nu am putut fi alături de ea în sala de naștere, tot ce s-a întâmplat după a fost magic. Apoi, profesional, am reușit să ne adaptăm rapid ca să fim aproape de cei care iubesc Kangoo Jumps”, povestește Kinga.

kinga-sebestyen-kangoo-jumps.jpg

Kinga Sebestyen, regina Kangoo Jumps, arată senzațional la 47 de ani
Kinga Sebestyen, regina Kangoo Jumps, arată senzațional la 47 de ani

Și nu i-a fost deloc ușor. Dacă înainte de pandemie, avea cinci ore de Kangoo Jumps pe săptămână, trei grupe de avansați și două grupe de începători, plus grupă KapoMetamorfoză, celebra antrenoare a fost nevoită să suspende antrenamentele fizice și să treacă pe online. 

La început i-a fost greu să stea în fața telefoanelor și să transmită aceeași energie și tehnică.

”Nu îi puteam corecta, am avut o reținere sau mai bine zis frică, deoarece era ceva nou pentru mine, și din pricina faptului că nu am putut fi lângă ei, să îi motivez să aibă rezultate cat mai bune și să execute corect exercițiile, îmi era frică să nu îi pierd. La Kangoo Jumps este foarte important să faci exercițiile corecte cu spatele drept, este un antrenament cardio, făcut pe intervale, în care dacă urmărești programul fără oprire, dă rezultate rapide și vizibile”, mai spune Kinga Sebestyen.

Ghetele originale pentru Kangoo Jumps se pot cumpăra în rate

Programul său virtual poate fi accesat de către cei care dețin sau cumpără ghetele originale autorizate de pe www.kangooclub.ro. 

Cei care se confruntă cu probleme financiare în această perioadă, dar își doresc să facă mișcare, le pot  cumpăra, prin intermediul instructorilor săi autorizați din întreaga țară. 

kinga-sebestyen-ghete-kangoo-jumps.jpg

Kinga Sebestyen vinde în rate ghetele originale de Kangoo Jumps
Kinga Sebestyen vinde în rate ghetele originale de Kangoo Jumps

 

Citește și: 

Kinga Sebestyen nu s-a îngrăşat un gram de Sărbători. Ce a exclus definitiv din alimentaţie

Kinga Sebestyen, profa de sport a vedetelor, învață să piloteze avioane

 

 

 

 

 

Loading...