Kim Kardashian de România se mărită! Vedeta a spus ”Da” departe de România

francisca.jpg

francisca kim kardashian de romania casatorie
Francisca, Kim Kardashian de Romania, a acceptat sa se casatoreasca cu iubitul ei
foto: Facebook

Una dintre cele mai appreciate artiste pentru formele pe care le afișează cu generozitate, cu porecla de Kim Kardashian de România, pare decisă să se așeze la casa ei.

Francisca este una dintre cele mai sexy femei de la noi, dar acum bărbații care roiau în jurul ei o mai pot admira doar în pictorialele fierbinți în care apare. Mai exact, plecată timp de 10 zile în Thailanda, în Phuket, frumoasa Francisxca a avut surpriza să fie cerută de soție. "Am avut emoții să nu găsească inelul, l-am purtat la mine patru zile. Nu aveam nimic programat, dar eram cu niște prieteni și am zis să luam o excursie cu barca. Am ascuns inelul mereu. În insulele Fifi, am păcălit-o că îi face poze și i-am dat inelul", a spus Bogdan Lățescu, iubitul Franciscăi și bărbatul car eîi este alături de șase ani, la Pro TV.

francisca1.jpg

francisca kim kardashian de romania casatorie
Francisca, Kim Kardashian de Romania, a acceptat sa se casatoreasca cu iubitul ei
foto: Facebook

Așa cum era de așteptat, senzuala artistă a fost extrem de emoționată și a spus un "DA" cât se poate de ferm în timp ce iubitul ei îi așeza inelul pe deget. "Am făcut-o și pe asta. Am fost foarte surprinsă, chiar nu mă așteptam să-mi dea inelul în vacanță", a spus Francisca în cadrul unei emisiuni tv.     

Loading...

Citește și

 • Francisca, Kim Kardashian de Romania, silicoane, operatii estetice

  Şi-a dorit forme voluptuoase, o talie de viespe şi un posterior mai proeminent decât cel al vedetei de peste hotare, cu care e adesea comparată. Francisca, focoasă artista din Botoşani ce seamnă izbitor cu Kim Kardashian, a recurs la două operaţii estetice, liposucţie şi mărire de sâni cu grăsime proprie. Pentru aceste două intervenţii, eaa apelat la celebrul doctor al vedetelor, Călin Doboş.

 • francisca kim kardashian de romania

  Francisca are numai 21 de ani, dar deja are o reputație bună în showbiz-ul românesc. Fanii o admiră nu doar pentru formele ei care aduc mult cu cele ale vedetei internaționale Kim Kardashian, dar și pentru vocea ei.

 • francisca kilograme in plus dieta

  Pare paradoxal să mănânci fără să-ţi faci griji în privinţa porţiilor şi totuşi să slăbeşti, dar se poate! Francisca a dat jos câteva kilograme mâncând pe săturate şi completând mesele cu carne, chipuri şi ciocolată. Cântăreaţa a povestit cu urmează o dietă proteică personalizată pentru care îşi prepară alimentele în doar câteva minute, în propria ei bucătărie.

 • francisca proconsul arunci cu umbra

  Colaborare în premieră la o piesă de suflet lansată de Francisca cu trupa Proconsul! Fosta concurentă X-Factor cântă despre violenţa domestică, un subiect sensibil, asupra căruia atrage atenţia cu un mesaj puternic al videoclipului.