Keo şi Misty la cuţite! Ce le-a tulburat apele amorezilor?

5_keo-si-misty-la-o-terasa-din-bucuresti7.jpg

lui Keo îi pasă mai mult de telefon decât de iubita lui supărată
Foto Blitz
Citeste tot despre: 

Păreau în culmea fericirii în urmă cu doi ai, când Keo a „scăpat” de iubita oficială dela vremea aceea. Acum, însă, relaţia lui Misty cu Keo nu mai e la fel de roz ca la început. Cel puţin aşa pare din imaginile surprinse de fotoreporterii Click!

Zilele trecute, fotoreporterii Click! i-au surprins pe Keo şi pe iubita lui, Misty, luând masa la o terasă din buricul Capitalei. În loc de îmbrăţişări, atingeri duioase şi priviri galeşe, aparatele de fotografiat au surprins feţe îmbufnate. Cât au stat la masă, cei doi care formează un cuplu oficial abia după ce Andreea Bălan a anunţat că îl părăseşte pe Keo, au tot vorbit în şoaptă, iar blondina mai mult a oftat decât să zâmbească. Chiar şi la plecare, Misty a luat-o la pas, în timp ce iubitul ei, Keo, mergea liniştit mult în urma ei, fiind mai interesat de ecranul telefonului, decât de iubita lui. La un moment dat, aceasta s-a oprit din mers şi pare că l-a apostrofat pe iubitul ei care, în loc să încerce să o ajungă din urmă, tot cu ochii în telefon mergea pe stradă. Nici când au ajuns la maşină lucrurile nu s-au mai liniştit. Keo s-a grăbit să urce el primul în maşină şi, în loc să se poarte ca un gentelman, şi-a lăsat iubita să îşi deschidă singură portiera.

 • Cât a stat la masă cu iubitul ei, Misty a fost mai mult îmbufnată
  Foto Blitz
 • Keo şi Misty s-au ridicat supăraţi de la masă
  Foto Blitz
 • Keo nu s-a sinchisit să îşi ajungă iubita din urmă
  Foto Blitz
 • Telefonul i-a captat toată atenţia lui Keo
  Foto Blitz
 • Misty pare să-l certe pe Keo. Din cauza telefonului, oare?
  Foto Blitz
 • În loc să îi deschidă portiera iubitei, ca un gentelman, Keo urcă primul în autorurism
  Foto Blitz
 • Misty urcă ultima în maşină
  Foto Blitz
 • Maximize

1/7

Andreea, mai fericită ca niciodată

andreea_si_george_burcea.jpg

Andreea Bălan şi George Burcea formează un cuplu din var alui 2015
foto: Facebook

Dacă între cei doi lucrurile nu mai sunt la fel de roz ca înainte, ei bine, Andreea Bălan este în culmea fericirii. Şi asta pentru că ea şi actualul ei iubit, actorul George Burcea, vor deveni părinţi. Din primăvara lui 2014, de când a pus capăt relaţiei de opt ani cu Keo, Andreea Bălan părea că nu-şi mai găseşte iubirea. Dar, iată, alături de George, cântăreaţa radiază de fericire.

Loading...

Citește și

 • andreea balan iubit george burcea

  A petrecut o vacanţă de o lună în Asia şi s-a întors de acolo mai fericită ca niciodată. Andreea Bălan traversează una dintre cele mai frumoase perioade din viaţă, iar starea ei de bine s-a tradus în zvonuri potrivit cărora bat clopote de nuntă. Întrebată de fani, artista a spus adevărul despre nunta cu cu actorul George Burcea.

 • Cine ar zice că prichindelul Keo - slăbuţ, delicat, aproape pricăjit - ascunde în el un amant vârtos?

 • S-au despărţit anul acesta pe 4 aprile, însă Andreea Bălan şi Keo aveau neînţelegeri de ceva timp, toate problemele venind dinspre o anumită domnişoară, tot blondă. Alexandra Pavel, Misty, pe numele ei de scenă, a intrat acum un an în viaţa compozitorului.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1