Keo are o fetiţă dulce foc! Prima fotografie cu Arya

652x450_183331-keo-misty.jpg

Foto
Keo şi Misty se bucură de rolul de părinţi
Foto: Arhivă personală

Keo este cel mai fericit tătic şi acum ştim şi cine îi face zilele mai frumoase. Artistul a dezvăluit cum arată fetiţa lui Arya Violette pe care a botezat-o recent într-o biserică din Sibiu. Cântăreţul şi iubita lui Misty, blondina pentru care s-a despărţit de Andreea Bălan, au devenit părinţi în urmă cu nouă luni, naşterea bebeluşului fiind un eveniment discret, în familie.

Keo și Misty îşi ţin viaţa privată departe de ochii curioşilor. Cei doi au făcut un secret nu doar din sarcina blondinei, ci și din momentul nașterii copilului, iar botezul era de așteptat să fie unul intim. Evenimentul a avut loc la începutul lunii august, în biserica în care și Keo, la rândul său, a fost creştinat.

Artiştii au ales pentru micuţa lor două prenume speciale. Fetiţa se numeşte Arya Violette. "Am dorit să facem acest lucru un pic departe de ochii lumii. Am botezat-o la Sibiu, în biserica în care am fost şi eu botezat. A fost un preot foarte drăguţ, finuţ, Arya s-a simţit foarte bine, avea chef de joacă, ea mai voia în apă. A fost foarte ok, e dulce foc şi sunt înnebunit după ea. Am făcut botezul la începutul lunii august", povestea recent Keo într-o emisiune tv.

 

41691711_733065587026100_8891106258665340928_n.jpg

bebe keo misty arya
Arya, fetiţa lui Keo şi a lui Misty
Foto: arhivă personală

Ulterior, artistul a revenit şi cu o primă imagine cu fetiţa lui, pe care până acum nu a arătat-o decât apropiaţilor. "Arya, dragostea lu' tati. Mă bucură în fiecare dimineaţă cu cel mai dulce zâmbet din lume", a notat Keo în dreptul ueni imagini adorabile cu fetiţa lui. 

loading...
Loading...

Citește și

  • andreea balan, keo, casa, vila, partaj, Misty, George Burcea

    E oficial! Andreea Bălan s-a despărţit cu totul de trecut, căci în acest moment nu mai are nimic de împărţit cu Keo, fostul ei iubit. Casa cu bucluc, care i-a mai ţinut legaţi o vreme bună, după separarea din aprilie 2014, are acum un singur proprietar. Andreea a făcut “partajul” şi l-a despăgubit pe Keo cu o sumă uriaşă pentru partea lui de vilă.

  • misty keo

    Misty şi Keo au început anul în postura de părinţi. Iubita artistului a adus pe lume o fetiţă perfect sănătoasă, chiar în a treia zi de Crăciun, de Sfântul Ştefan (27 decembrie). Deşi ar fi putut opta pentru acest nume, cu semnificaţie în Calendarul Bisericesc, cele două vedete au ales un alt prenume pentru minunea lor. Naşterea micuţei lui Keo şi a Alexandrei Pavel, pe numele rei real, s-a produs în mare secret la o clinică privată.

  • keo si misty

    Misty a primit inelul de logodnă! I-a spus un „Da!” sincer lui Keo, care urmează să-i devină soț, iar acum relația lor este mai solidă ca oricând. Solista a mărturisit totul la un eveniment monden, unde reporterii emisiunii Focus Magazin i-au surprins bijuteria de pe inelar.

  • La scurt timp după ce s-a aflat că Andreea Bălan şi Keo au făcut ”partajul” pe o vilă de 500.000 de euro, explodează o altă bombă în viaţa artistului! Cei doi foşti iubiţi care s-au despărţit cu scandal şi-au încheiat toate socotelile, pentru că Misty, iubita solistului, este însărcinată şi luna viitoare va deveni mămică.