Kamara, prezentator TV alături de o frumoasă solistă. Ce ofertă de nerefuzat i-a făcut Anamaria Prodan

kamara.jpg

Kamara va lucra la noul proiect TV al impresarei Anamaria Prodan
foto: Facebook

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Kamara va deveni prezentator de televiziune! Acesta a fost cooptat de Anamaria Prodan în noul proiect de televiziune pe care sexy-impresara îl va demara pe 1 decembrie. Anamaria Prodan a anunțat, recent, că a intrat pe piața media și a investit în două posturi de televiziune, Realitatea Sportivă și Realitatea Star.

Primul nume sonor din echipa Aneimaria Pordan este cântărețul Kamara, care va prezenta matinalul la televiziunea impresarei. Kamara urmează să o aibă ca și colegă de prezentare pe Gabriella Nastas, care este noua lui colegă de cântat! Cei doi au scos un videoclip, recent, împreună.

Kamara s-a aflat în centrul unui scandal imens în urmă cu câteva zile, atunci când în presă au apărut imagini cu el și cu amanta lui Laurențiu Reghecampf. Cei doi ar fi avut o relaţie de scurtă durată, într-o perioadă în care artistul era divorţat.

kamara-sivv-gabriella-nastas_copy.jpg

Gabriella Nastas și Kamara

Într-un interviu publicat pe site-ul strictsecret.ro, Kamara ar fi rugat-o pe amanta lui Reghe să renunţe la anumite vicii şi să se ţină de şcoală. „Promit să mă ţin de şcoală şi să mă duc la şcoală. Să fiu şi cea mai bună! Promit să am la fiecare materie câte un caiet şi să îmi cumpăr şi o carte. Promit să fiu o fată model şi că mă voi duce des la ei”, sunt promisiunile pe care Corina i le-a făcut lui Kamara, conform strictsecret.ro. Anamaria Prodan și Kamara apar în videoclipul de promovare a noilor canale Realitatea Sportivă și Realitatea Star.

anamaria_prodan.jpg

Anamaria Prodan
Anamaria Prodan a revenit la prima sa dragoste: presa
Foto: arhiva personală

Citește și:

Anamaria Prodan, patroană de televiziune. Impresara a bătut palma pentru o afacere colosală în plin divorț

Gabriella Nastas: «Kamara este bărbatul pe care mă pot sprijini»

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5