Kamara, din dormitor, direct în fața judecătorilor

kamara.jpg

kamara madalina relatie scandal
Kamara este decis sa isi apere intimitatea cu ajutorul judecatorilor
foto: Facebook

Scandalul dintre Kamara și fosta lui iubită, Mădălina, pare să nu se mai termine. După ce l-a acuzat că a fost violent cu ea, că i-a făcut propuneri care ar putea trece drept indecent, dar i-a lăudat calitățile de amant, artistul este decis să o târască în sala de judecată.

”Eu am fost tot timpul discret. Tot timpul m-am ferit să vorbesc despre mine. Chiar şi prietenii s-au mirat că am ajuns în situaţia asta. Mădălina a vorbit nepotrivit despre mamă mea. (…) Pe Mădălina am iertat-o, însă asta nu înseamnă că nu o dau în judecată. Pentru defăimare, a minţit cu tot, cu tot scenariul. Nu am lovit-o şi nu am invitat-o în pat cu prietenă ei.  A fost o strategie bine pusă la punct. Am aflat nişte lucruri despre ele care m-au şocat. Multă lume s-a supărat pe mine, dar cine mă cunoaşte ştie că nu sunt în stare aşa ceva. (…) Îmi cer scuze faţă de persoanele care mă cunosc. Îmi cer scuze că au fost nevoiţi să audă aceste lucruri despre mine. Normal că mă deranjează. Nu trebuie să ştie lumea la ce sunt eu atât de bun. Asta este intimitatea mea, nu trebuie să ştie lumea", a declarat Kamara pentru Kanal D.

madalina_kamara.jpg

kamara madalina relatie scandal
Madalina, fosta iubita a lui Kamara, e la un pas sa ajunga in fata judecatorilor
foto: Facebook

Mădălina afirmă că a fost bătută cu sălbăticie de Kamara. "A luat-o pe prietena mea de păr de la ţigară, i-a dat palme la fund. A apucat-o de păr şi a vrut să o lovească pe piele. A început copilul lui să plângă, eram amândouă pe canapea... s-a băgat peste noi în pat şi a început cu multe gesturi mai... S-a dus a închis uşa de trei ori a scos cheia şi a băgat-o în buzunar. M-a apucat de gât. Mi-a dat cu picioarele, cu mâinile. Am căzut, mi-a spart buza. Eram plină de sânge, eu l-am înjurat, am ripostat. Mi-a spus: am încercat doar să te reţin, am vrut să te opresc, eu doar am vrut să mă apăr! Mi-a băgat mâinile în gură şi mă trăgea, mă lua de păr şi mă târa prin casă, calvar, dezastru, prin asta am trecut", a spus Mădălina la "Xtra Night Show".

Loading...

Citește și

 • kamara madalina relatie scandal

  Kamara este acuzat de Mădălina, femeia cu care a avut o relație, că a lovit-o şi i-a spart buza. Între ei, susține ea, a fost un scandal după ce ei s-au văzut la mare, unde Kamara era cu fiul lui, iar Mădălina s-a cazat în apartamentul artistului.

 • kamara oana

  Dacă până acum Kamara era pus la zid că şi-a abadonat familia şi trăieşte o idilă cu o altă femeie, se pare că nici soţia lui nu ar fi fost uşă de biserică. Artistul a dat cărţile pe faţă. El a povestit că Oana s-a întâlnit cu alţi bărbaţi şi că nu a stat numai în casă având grijă de copilul lor bolnav, ci impotrivă ar fi ieşit mai mult decât el în cluburi. Kamara i-a reproşat nevestei toate pozele provocatoare şi mesajele pe care le publică pe conturile ei de socializare, explicând că nu are un comportament de femeie măritată.

 • Foto

  În scandalul lui Kamara cu soţia ies la iveală şi amănunte din trecutul amantei. Mădălina, bruneta cu care solistul s-a afişat în public, a recunoscut că a făcut videochat pentru o scurtă perioadă de timp, obicei pe care se pare că îl are şi Oana Kamara. Ea a povestit de ce a renunţat să se mai expusnă altfel şi s-a apucat de manichiură.

 • kamara madalina relatie scandal

  Kamara este implicat într-un scandal uriaș, unul pe care, probabil, ar fi vrut să îl evite din tot sufletul lui. Doar că, pare-se, cele două femei care îl acuză de violență, Mădălina și Gabriela, nu pot trece peste momentele pe care le-au trăit din cauza artistului.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
2
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1