Mădălina Moraru, jurnalistă Fanatik, a murit la doar 29 de ani

madlen-moraru.jpg

Jurnalista Mădălina Moraru a decedat
Foto Facebook
Citeste tot despre: 

Director general la „Fanatik“, Vlad Roşca, a anunţat tragica veste a trecerii în nefiinţă a ziaristei care, în ultimul an, a făcut parte din redacţia site-ului.

Potrivit fanatik.ro, Mădălina Moraru, care ar fi împlinit 30 de ani în luna august, a murit în dimineaţa zilei de 17 aprilie, internată fiind, în ultima sa săptămână de viaţă, la secţia ATI a Spitalului din Botoşani.

Vlad Roşca a notat: „Acelaşi destin tragic ce a făcut ca ultimul său material scris la FANATIK să fie despre bogăţia pe care ne-a lăsat-o în urmă Gabi Luncă, după trecerea artistei în nefiinţă. La două săptămâni distanţă, Mădălina avea să o urmeze pe îndrăgita cântăreaţă în lumea celor drepţi. Şi să ne lase în urmă, la rândul ei, amintiri, prezenţa sa zâmbitoare şi spiritul său cald care va rămâne mereu printre noi.

Absolventă a Universităţii Alexandru Ioan Cuza din Iaşi, Madlen a îmbrăţişat meseria de ziarist cu pasiune şi dorinţa de a nu lăsa pe mâine ce poţi face astăzi. Dorinţă care, iată, ne-o lasă, astăzi, povaţă. Pentru că destinul necruţător i-a dat dreptate. Nu i-a oferit timpul necesar să-şi ducă visele până la capăt.

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1